Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Pošto sam trenutno u nekoj čunga lunga fazi, po danu radim a po noći surfam ribolov, našao sam kinesku modificiranu varijantu mojih žica za varenje, koje koristim prilikom lova grabežljivaca varalicom.

Danas stiglo i čini mi se izvrsno.
Kada probam znat ću je li stvarno izvrsno

Moje žice za varenje bile su nešto tanje.

Harley

Meni su žice koje previš ok, pokazale se super, ako pređeš na ove kineske možeš slobodno meni u čamac ubaciti ove tvoje koje nećeš više koristiti.
Living your dreams, do not dream the life

somborski lala

Stiglo malo robe iz japana. burazer se ponovio sa par guma i caldijom, naravno par varki i za mene. a certate kupio u novembru samo se nisam hvalio :stripii: . inače buraz kupio i novi certate za 2024. kaže da je brutalna. a cene u japanu u odnosu na ovde su stvarno smešne.  :hi:  :hi:  :hi:

tutnja

Stigle lopate, možda bude dobro za štuku..
106 mm, 30 g, dekori i predobri za kineza, udice kvalitetne.. u ruci djeluju k'o omanja babuška, za vikend idu na kupanje

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

pajdo77

Nije baš da sam kupio ali je stiglo do mene. Pomalo čudan oblik ali savršeno leži u ruci a bućkanje njime je prava uživancija.

tutnja

Neplanski, ali da ponovimo kupovinu

Slave

Auto kozmetika, moze i za camac  :stripii:

klenčuga

Naručio sam štap iz Litve. Za sedam dana je stigao u Hrvatsku, od tada je prošlo 20 dana, HP ne odgovara na upit mailom, na telefon se ne javljaju. Ovo bi se moglo računati kao "skoro moja zadnja kupovina".

tutnja

Stigla i dopuna, možemo opet napadački ;)

tutnja

Mala dopuna, a treba i probati ponekad neku novu strunu.. možda i valja..

Mljeveni

Citat: klenčuga  u Srpanj 25, 2025, 09:56:32 Naručio sam štap iz Litve. Za sedam dana je stigao u Hrvatsku, od tada je prošlo 20 dana, HP ne odgovara na upit mailom, na telefon se ne javljaju. Ovo bi se moglo računati kao "skoro moja zadnja kupovina".

Iz koje trgoine si kupio, koji WEB shop?

klenčuga

Citat: Mljeveni  u Kolovoz 15, 2025, 17:50:06
Citat: klenčuga  u Srpanj 25, 2025, 09:56:32 Naručio sam štap iz Litve. Za sedam dana je stigao u Hrvatsku, od tada je prošlo 20 dana, HP ne odgovara na upit mailom, na telefon se ne javljaju. Ovo bi se moglo računati kao "skoro moja zadnja kupovina".

Iz koje trgoine si kupio, koji WEB shop?

https://www.triturus-fishing.com/en

Dostava u HR 9€.
Nažalost HP još uvijek nije pronašao paket.
Čekam da se štap pojavi na Njuškalu 😂

ljuska

Nova po izrazito povoljnoj cijeni samo se nadam da bogovi shimana neće baciti kakvu kletvu na mene

pajdo77

Poklon od prijatelja za rođendan :hello2:

madmax

Doslo vrijeme da se uzme nesto i za guzicu