Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Jučer stigla nova ladja za Dunav
10m x 2,8m /Honda 90ks

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Prelazis na level 2 :clap2:  daj malo vise detalja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Prekrasan brod za višednevni boravak.
Ima 3 velika solarna panela, hladnjak sa zamrzivačem, malu kuhinju, peć na drva, wc, roštilj, pramčani krevet za 3 osobe, jedan ležaj u kabini za četvrtog, terasa na krmi se kompletno zatvara i otvara po potrebi, motor Honda 90ks/4t, pomoćni novi hrastov čamac sa novom hondom 6ks, dupla izo stakla, komarnici...

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Odlicno izgleda. Mi u birtiji sjedimo i kupujemo kao neki brod...u fazi smo kad manje pecamo, ne koristimo ni ovo sto imamo ali zainteresirani smo  :stripii:  najgora opcija ali sta drugo da radimo u ove ladne dane...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Popaje! Ako nemaš u njemu a ti obavezno stavi detektor ugljičnog monoksida. Par eura investicija a bitna stvar u plovilima gdje se grije unutra.

dravski pecaros

Citat: Mornar Popaj  u Studeni 08, 2025, 08:39:08 Prekrasan brod za višednevni boravak.
Ima 3 velika solarna panela, hladnjak sa zamrzivačem, malu kuhinju, peć na drva, wc, roštilj, pramčani krevet za 3 osobe, jedan ležaj u kabini za četvrtog, terasa na krmi se kompletno zatvara i otvara po potrebi, motor Honda 90ks/4t, pomoćni novi hrastov čamac sa novom hondom 6ks, dupla izo stakla, komarnici...

Vrhunska kupovina

Vikendica na Rijeci

👏👏

DJ17

Cestitam,nek je sa srecom! DRAGOMI JE, zivis zivot o kojem mi neki sanjamo, bravo...

SMT

Sa 14g sam svagde bio tezak... ispod toga, nemam ni komada...Mozda bih nesto i lovio kad bi pogodio tezinu glave... Dok se ne izlije koja :hi: !

Uglavnom, dopuna sto se potrosilo ili ispalo iz čamca...

mossi

Ako nije pribor, čamci, motori, garderoba onda je barem nešto za pripremu klope. Pre nedelju dana pržili neke smuđeve na vikendici, a komša doneo tiganj .. i to je nešto!

Lep ne velik, ni mali .. taman!

Evo ga stigao danas: oko 26€ 26.5cm

Za razliku od tanjirače, tretiraš ga skiro kao redovno posuđe, stoji u kuhinji, ali mora biti suv i podmazan. Možeš, pržiti, peći. Na roštilju, plinu, u rerni..

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

ossa

Citat: SMT  u Studeni 12, 2025, 14:20:38 Sa 14g sam svagde bio tezak... ispod toga, nemam ni komada...Mozda bih nesto i lovio kad bi pogodio tezinu glave... Dok se ne izlije koja :hi: !

Brate ovo je 0.33  :eek:
Naidju krize, drukcije grize...

Garofeeder

SMT

Citat: ossa  u Studeni 12, 2025, 15:56:48
Citat: SMT  u Studeni 12, 2025, 14:20:38 Sa 14g sam svagde bio tezak... ispod toga, nemam ni komada...Mozda bih nesto i lovio kad bi pogodio tezinu glave... Dok se ne izlije koja :hi: !

Brate ovo je 0.33  :eek:

Za 1 pe

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Ja za predvez koristim 0.26 ili 0.28  A najčešće bez predveza .. sve me više mrzi..  :rofl2:  :uf:

crni74

Moram se malo pojačati i na ul-tu. ;D