Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

crni74

SMT

Cestitam na kupovini! To prvo!

Pratim tvoj rad uvek i uzivam u tvom ribolovu...  Sad si me iznenadio! navikao sam na L i UL... Bicu slobodan da pitam...

Gde ces ti sa Sportexom od 60g na 240 cm?
Ne mogu te povezati sa tom gramazom... ni tim brendom...

tutnja

Taj mu ide za čupanje bassa iz trave i lopoča u površinskom lovu žabom (gumenom, naravno).
I čupanje trave, lopoča i usputnih vrba skupa s bassom

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

SMT

Auuu Sokole...

Pa on i onaj Grga iz Zg su moji ribolovacki idoli :hi: ... Sta ce oni čupati, oni su gospoda :hi: ... Kakve klipove  prave, imaju taj X-faktor u seb! Taj ribolov sto rade je Real Madrid, Santjago Bernabeu... Pa nece valjda oni s nama u ovu ligu 60-gramaca i cupanja  panjeva po Dunavu...I ovih naših motorčina...

Sad me vec strah :stripii:  :hi:

tutnja

Ajmo mi onda na L i UL, da probamo i to.. taman imam jednu L igračku, samo da se vrijeme malo smiri.

crni74

Čitam ove postove ispod svojeg i umirem od smijeha. :stripii:
Veli SMT ribički idol. :stripii:
Sunce ti žareno, kome ja mogu biti idol?
Pecam na dva lavora i potoku koji ima malo veći protok nego kad krava piša. ;D
A i to oko videa, daleko je to od neke produkcije.
A sad za ozbiljno.
Tutnja je dobro rekel. Ovaj sporteks mi treba za čupanje baseva iz lopoča prije svega ali i iz debele trave.
Ovu jesen sam se napušil riba opako, na jezeru koje sam osobno poribil sa basom  a koje inače nema neke vegetacije osim nekoliko polja lopoča i nešto starih panjeva. Ovi moji basići su se razvili u dobre ribe 40+ cm i rado se drže tog lopoča.
E sad, kad na žabu dekneš basa u gustom lopoču onda tek shvatiš kolko ta riba može biti jaka i da joj treba doslovce dijelić sekunde da nakon kak joj stisneš kontru uđe 1-2 metra pod lopoč spetlja se u njega i tu je kraj priče.
E tu dolazi do izražaja motka koju sam uzel i sad ću ima gebise polomiti. ;D
Dakle nema više pušinga jer to stvarno bude lagano frustrirajuče.
Kad budem imal vremena budem izmontiral jedan filmić baš o pušingu baseva u tom lopoču.
U glavnom, počel sam imati potrebe za debljim priborom i zato je ova šiba kupljena. Osim toga, to mi bude i štap za teže varaličarenje štuke kojega nisam imal. Iako idem rijetko na štuku (jer moje vode štuke skoro pa i nemaju) ali kad se ode na neke vode tipa Vukovina onda vidiš da si bogec.
Što se tiće L i UL ribolova nije se tu ništ promijenilo i dalje budemo mi peglali i taj ribolov  ;D  ali ovo je sad dobro došla promjena da se guštam sa pravim fajterima.
Do kad bude to ne znam jer naravno da su razni likovi skužili da ima baseva i gute ga i naravno taviđaju. :angry5:

SMT

Budi Bog s nama i Sportexom od 60g, sve se menja!  :stripii:  :hi:  Al dobro, sto bi ti bio bolji od nas... Sad ces i ti mlatiti sa 60-gramcima :hi:

Ja sam bio ozbiljan kad sam ono napisao... ja kad u klipu cujem, " pozz ribiči" nema dalje, to je to :hi: !

Šalu na stranu, zaista uzivam u svemu onome sto radis! Od tvojih voda pa do mora! Vidim veliku posvecenost!

Cekam dalje radove!

tutnja

Ufff, jesi se napenalio na Sportexa otkad si skršio onog Nobuna
Ja sam valjda jedini koji je slomio onu staru njemačku strelu od 80g u pola sezone, a nisam lomio ni one jaftinjakise prije i poslije, jbg
Ovi novi su bezobrazno skupi, ali napredovali su strašno, mene su kupili..

Stepa

Ponovio sam se u ovu stvarčicu koja mi mnogo olakšava kod navlačenja čamca na prikolicu.
Kad smo radili čamac posebno smo pojačavali dio gdje su predviđeni valjci na prikolici.
Nakon godine dana testa morao sam izbaciti valjke i staviti drvene grede.
Navlačiti ovako širok i težak čamac bila mi muka, sad bi to još i ferceralo u ovim godinama kasnije ne vjerujem da bi mogao.
Ova stvar se pokazala izuzetno korisno, radi svoj posao bez ikakvih problema.
Moja preporuka, ja sam kupio ovaj što vuče 2300 kg.

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ima nas jos koji dolazimo u tvoje godine  :stripii:  daj neki link...cijenu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

https://www.rositeh.hr/12-v-elektricno-vitlo-za-plovila-dwp-5000---2265-kg
U Sloveniji je 260 evrića plus 15 dostava,plaćanje pouzećem.
Jednostavno se montira i demontira , cca 10 sekundi za montažu isto tako i demontažu.
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

tutnja

Zahladilo pošteno, vrijeme da i ja počnem malo ozbiljnije testiranje jiga, a nisam imao ništa teže od 10g

No

Jedno meni drugo prijatelju

No

Konačno sam rješio transport rola na pecanje i sa pecanja