Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Debeli šef

120$
stigla za 10 dana.

ima i nešto malo jeftinije, ali sa ovima sam zicer da je original.

https://www.ebay.co.uk/usr/fishermensource?_trksid=p2047675.l2559

majstor

Nisam kupio pribor!!!!! Velika promjena. Danas mi došla klima i grijalica za bajtu na Dravi. Stigao hibridni solarni inverter 3 kw, šalju u Hr za 99 Eura????? a u Njemačku besplatno. Zbog svega toga sam morao kupiti drvenu vitrinu od borovine da mi se slaže sa lamperijom i da stane prenosna klima i frižider. Familija će me moliti da se vratim na kopno, ili.....

No

Iako je nedjelja, danas sam kupio nešto gumica koje sam naručio prošli tjedan.
Nek se nađe

feco

Evo nove puške u šoški.  :oussama-bin-laden: Potpuno novi brand, kako se i vidi. Samo za moje potrebe napravo cijenjeni kolega Sg Pepper.

On bi mi trebao kvalitetno pokriti područje 20-30g. Sutra je proba i vatreno krštenje, pa ako zadovolji te potrebe, ništa više od štapova ne moram kupovati.  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

majstor

Pričaj mi o tome. Uvjek treba. Vidiš po meni. Samo da znaš ja kupujem jer sam nočas sanjao da mi je netko ukrao sve štapove. :takoje:  :stripii: :stripii:
Drago mi je zbog tebe i želim ti onog preko 90 cm.  :ok:

rj

Japan će, po sporazumu, ukinuti carine na 94 posto uvoza iz EU-a, uključujući i za 82 posto poljoprivrednih i ribarskih proizvoda.

Sporazumom se, primjerice, ukidaju japanske carine na sireve gauda i cheddar, koje iznose gotovo 30 posto, kao i na vino koje se u prosjeku carini s 15 posto.

Europska unija će sa svoje strane ukinuti carine na 99 posto uvoza iz Japana. Tijekom osam godina nakon početka primjene sporazuma ukinut će se carine na japanske automobile, a u šest godina na televizore, što je posebno važno za Japan.

opa ..možda i pribor bude bez carine

No

Citat: feco  u Veljača 03, 2019, 18:03:45
Evo nove puške u šoški.  :oussama-bin-laden: Potpuno novi brand, kako se i vidi. Samo za moje potrebe napravo cijenjeni kolega Sg Pepper.

On bi mi trebao kvalitetno pokriti područje 20-30g. Sutra je proba i vatreno krštenje, pa ako zadovolji te potrebe, ništa više od štapova ne moram kupovati.  :hi:

Dali je to TAC FireNeedle  :sha:

Sg.Pepper

@No jeste 60g

@Rj ako to bude sa carinom taman da mi ona plava Maria padne sa 4000kn na 2000kn 🤣
dec d vej aj lajk it....

rj

Citat: Sg.Pepper  u Veljača 03, 2019, 19:44:51
@No jeste 60g

@Rj ako to bude sa carinom taman da mi ona plava Maria padne sa 4000kn na 2000kn 🤣

lovio sam sa njom imao ju je Kockar ...štA ja znam nit mi smrdi nit miriši

Sg.Pepper

Ja sam probao onog crevene boje (nije Maria zaboravim mu ime) navodno je isti blank, osim sto je ruzan ko smrt! Meni je bio bas ok!
dec d vej aj lajk it....

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

rj

Citat: Sg.Pepper  u Veljača 03, 2019, 20:00:42
Ja sam probao onog crevene boje (nije Maria zaboravim mu ime) navodno je isti blank, osim sto je ruzan ko smrt! Meni je bio bas ok!

TENRYU

Sg.Pepper

Sa Sandrom sam davno pricao o tom stapu pa mi je rekao da je navodno isti blank, a isto sam
procitao na stranom forumu! Samo mislim da se taj model vise ne proizvodi
dec d vej aj lajk it....