Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

DIDAPATAK

Citat: Kugla  u Veljača 12, 2014, 09:31:15
Mlb čestitke na kupovini, ovo je ozbiljan alat, neka te dugo i lijepo služe!

..pridružejem se čestitkama i željama..od srca..
...a sad šega..
..znači li ova objava da
..1. žena ne čita forum... :no:
..2. da si dobio na lotu.. :ok:
..3.ili sam ja imao sreće pa ću dobiti one štapove sa popustom... :stripii:

..ili..si štapove(one iz oglasa) prodao..loto nisi uplatio..a i ona redovito prati forum.. :sha:
.. :hi:

mlb

nažalost evo danas dečko dolazi po onda dva štapa (doduše bez roli)  :dontknow: , a i prodao sam još nešto što mi nije korislilo i žena malo ubola i tako ! i ja malo ubo i eto!! svi veseli i zadovoljni!! :toothy9:

ps

Susjed ljepe si igračkice nabavio,čestitam,za ovo je morala biti dobra svirka. :clap2:

TopMix

xzoga shiteno genbu 8f 140gr  :icon_salut:

mlb

hvala susjed , morat ćemo ih jedan dan zaliti!! :icon_thumright:

Rap

TopMix

Nisam siguran, mislim da ima i od 120gr i od 140gr. Ova moja je 140gr, pise na stapu. Verovatno noviji model koji se jos nije pojavio na sajtu zoge.
Razlika je i u drsci, 120gr ima tanju drsku od tamne plute (ili bar lici na plutu) a ova od 140gr ima nesto deblju drsku od crne eve...

Rap

Da,razlika je između SEIRYUU i GENBU

maverick

Tope za soma si to uzeo...?
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Da, za iz camca prvenstveno za ciljno varalicarenje soma, mada, mogao bi se upotrebiti i za smudja, za teze glave i vece dubine. Slican je mastryju stogramcu od 8f, ali je nesto jaci i naravno tezi za nekih 30gr 
Rap, ja mislim samo na genbu, a seiryuu je vec nesto drugo, za lakse varijante, daleko ispod 100gr.
Inace, sad mi prodavac kaze da je gembu od 8f uvek bio od 140gr, i da je greskom na sajtu napisano da ima i model od 120gr. A onaj sa drskom od tamne plute je isto gembu, ali 300cm 

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

macvanski ribolovac

Danas stiglo.Hvala kolegama Mudrom i Mossiju

Jožef1

Za pecanje s feederom na wagler:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....