Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Alija

4 kn/kom ...preduzeće gdje vas gule do jaja (ovaj put sam dobro prošo ,i sretan što su imali .... to je OK cjena) ...Škorpija  :icon_biggrin:

grgech

zadovoljan viđenim na suho, čekam pad vodostaja i marina kao vodiča za smuđa

DIDAPATAK

..ponovio se..Shimano hyperloop 4000 rd...ja sretan...iako ne znam staviti slike,he,he..
.. :hi:

dravski pecaros

Citat: DIDAPATAK  u Veljača 26, 2014, 11:57:11

..ponovio se..Shimano hyperloop 4000 rd...ja sretan...iako ne znam staviti slike,he,he..
dobar izbor ja imam take role i zadovoljan sam za laksi vid ribolova su super....cjena ako se nevaram oko 170 kuna?

DIDAPATAK

..160 kn u Belzeru na Gornjodravskoj obali..dvije sam kupio..

Jožef1

DIDA- čestitke na novim rolnama  :thumbsup: pa makar ona bila i shimano  :uf: mala šala- nek te dobro služe, i neka izvuku puno riba  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Šajzika se malo ponovio.... :ok: a posto je zadnju lovu ispucao na motor nije imao ni za napuniti mobitel da okine koju sliku  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

to se cini mi se tenkira 12L na pocetku sezone samo i vese nije potrebno hehe.... sala mala izvrsna kupovina svaka cast  :thumbsup: neka sluzi dugo..a hoce

silure

Kugla

Šajzika čestitke, neka služi dugo i pouzdano!  :occasion14:

retfala

šajzika :notworthy: tko čeka taj i dočeka :icon_thumright: jedino što popizdi od čekanja :toothy12:

munich

Sajzika nek te dugo vozi i puno ribe kuci doveze. Sretno :occasion14:
Pravilo je da nema pravila

Greys

šajzika

nadam se i ja da ce biti sve super, maverick je pregledao motoric i rekao da je motor u extra stanju.
mala potrosnja i sigurnost u motor :) sad ga treba vozit cesto i investicija ce biti isplacena 8)
Audentes fortuna iuvat

silure