Tohatsu

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:24:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Sa 10% je to 18.720 kn zar ne , a ne 17.400

ossa

To mu dodje 2550 eura. 7,3=1€
To mi je previse. Ta 18 je pre par godina kod nas bila do 2000 evra. Moracu ili polovnu pilu da trazim ili nesto drugo...
Hvala na trudu.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Zvao sam danas Brstila....dvotaktnih motora u Hr nema , a ne moze se ni uvesti vise kod nas..mozda negdje ima nesto zaostalo na skladistu, ali on moze uvesti jedan ali da ide samo papirima preko njega a isporuka direktno u Srbiju....javice mi tocnu cijenu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

navodno je ostalo nešto dvotaktnih u brodomerkuru na lageru , pa treba kod njih provjeriti
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

silure

Citat: kugla  u Prosinac 05, 2013, 19:06:13
Sa 10% je to 18.720 kn zar ne , a ne 17.400
tu cijenu sam bubnio dok nisam naso cojenik......    :thumbsup:

IVEK 85

Pozdrav,koje ulje koristite za mješavinu,konkretnije Tohatsu 18 ks,u yamahu sipam orginal njezino ulje al ide 1%,a za ovog ide 2 %,a ulje je oko 100 kn,nije mi baš neka kombinacija sipat stalno u tohija jer je rezervar 25 l...

silure

mozes ti praviti mjesavinu i sa jeftinim uljima..imas na benziskama autboat ulja i ja sam se par puta posluzio ali u iznimnim situacijama....preporuka je kupovati ulje koje preporucuje prouzvodzac a to ce ti svatko i preporuciti....a sada ako netko zna za kvalitetno ulje a da je jeftinije neka da savijet ili preporuku :thumbsup:

retfala

za tohatsu 30 već 10 godina koristim inino ulje za vanbrodske motore. sipam 1.5% i super šljaka, u početku sam stavljao 2% ali dimi previše i prlja svijećice.

IVEK 85

a koje ulje preporučuju za Tohatsu?

IVEK 85

Koja je cjena ulja i jel ima onaj dozator?

retfala

crko mi internet :BangHead: inino ulje košta 60-70kn/lit. na boci ima baždar , ali preporučujem kupovinu bočice od 0,25lit jer je jakom precizna i onda se u nju samo presipava iz litre. imao sam galon quick silver ulja mješao sam ga na 1,5% i nisam primjetio neku razliku.

ossa

" ali preporučujem kupovinu bočice od 0,25lit jer je jakom precizna i onda se u nju samo presipava iz litre."
Ovo sam i ja radio. Nadam se da više neću.  :oussama-bin-laden:

Od ulja sam koristio motul ima ga oko 8-9eura litar, vrlo dobro ulje. Jednom sam kupio NISOTEC marine ulje, jer mi je bilo komplikovano da idem po motul.Posle par litara mešavine uvideo sam da je čist zajeb jer mi se motor ugušio od tog ulja. Motul je super.
Naidju krize, drukcije grize...

miha

u svakoj apoteci ima čašica malih velikih sa oznakama količine

Kugla

Svaki proizvođač motora preporuča ulje nekog proizvođača ulja koji mu je dao največu investiciju i tako ima najviše koristi od toga, ili im pune u njihova pakiranja ulje pod imenom proizvođača motora. Što kaže Retfala Inino ulje je sasvim ok, a tu je još i Shell, i neki drugi koji su sasvim ok ulja a koštaju manje od nekih pod imenom brenda motora, a baš možda od nekih kao Ina, Shell i drugi pune tim istima svoje ulje. Tako da tu nema filozofije, zašto sipati ulje od 100 kn pod imenom proizvođača kad je to ionako ulje nekog od ovih marki, vjerujte to je 100% tako.