Tomos

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:25:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

nije mu to bas rjesenje . t18 u super stanju ide za 500 tinjak eura. puno trosi.
ono sto je grof napravio je svjetski.
uzeo parsun 15 4t na kredu , rata je ak se dobro sjecam do 300kn mjesecno i imas glanc novi motor.
nikom nije pao u vodu, niko nije nemjenjo ulje ili nemjenjo filtere, pregrijavao i slicno.  kak si odrzavas takav ce i biti
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..zahvaljujućí prijateljima sa foruma  :notworthy: i ja pomalo odrastam i učim, prihvaćam svoje nedostatke i niveliram želje i potrebe...trenutno mi kao najbolja opcija izgleda

http://berza.navodi.com/index.php?route=product/product&product_id=836

sa

..dok to ne uspijem realizirati, da ne gubim vrijeme i gušte, idem na što povoljniju varijantu...za sada je to E 402 GT sa T 4...koliko god mi se svijet smijao :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

maverick

Ja sam vozio gt 400 s tomosom 4....te godine sam bio pocrnio kao nikad.... :stripii: ali sam se vozio i napecao  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Većina nas je sa tomosom pocrnila bar jednom , što od sunca što od zamračenja u glavi !!! :stripii:

DIDAPATAK

..vidim :mt1032: ...šprdnja je već počela :stripii:...neka,možda dobijem i svoju temu :rofl2:..
..ajmo malo ozbiljno, s obzirom na moje godine :character0032:..
..koliko će mi trebati Copertona i koji zaštitni faktor za vožnju od Luke do Bajte :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

raso

Neznam za copertone, ali 3 pljoske ti sigurno treba :stripii: :stripii: :stripii:
Vidi moj 1000 post, idem nazdravit sa rakijom sam sebi :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Nije to zezancija...bolje da imas bilo što i da si mobilan na vodi....a s čim i kako...nema veze...samo tko ne vozi tomosa ni ne nauči psovati ...tu se repertoar proširi bar za 50 posto...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Neznam ni ja za faktorali definitivno preporučam jedan dobar suncobran!! A može i kombinacija suncobran - kišobran za lošije dane!! :rofl2:

šajzika

Citat: maverick  u Svibanj 16, 2014, 13:06:19
Nije to zezancija...bolje da imas bilo što i da si mobilan na vodi....a s čim i kako...nema veze...

ovo je najbitnije  :icon_thumright:

tomos je majka, ja gledam da šubnem jamahu u njuskalo pa da se ponovno vratim na t4, ono je nekako bilo čejf , ovo sad nije bas fora  :stripii:
inace meni je trebalo od neptuna do pjeska preko puta karasice malo vise od 1h, pa sad ti gledaj
Audentes fortuna iuvat

mlb

bar si bio sav utegnut od neprestanog povlačenja špage jel  :rofl2:

šajzika

dada, bio je okršaj kod OK korala, dobro si me podsjetio, trebam stavit to na njuskalo, treba mi koja kuna,
iako sam i sa yamahom imao okrsaj, al sad cemo to u pravu temu  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

mlb

a s yamahom se to desi kad specijalac zaboravi staviti sigurnosni ključ  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

šajzika

dada , bili ja i didapatak , pa imam svjedoka da nisam lud,
eno ti u temi yamaha i prestani mi tomosaki temu spamat  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

zvona

Uuuu mogu mislit potezanja.. još me nitko nije pito da mu posudim tohatsu pa da maknem osigurač..hahhahaha

šajzika

brzo sam skuzio  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: nakon drugog ili treceg puta,
Audentes fortuna iuvat