Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

DarioK

i ja sam debelo ispod 100 a čine se ok

Greys

Ma imam još 200, ali mi se čini OK ako kaže Kawasaki, a cijena je  :icon_thumright:

Lomnica_city

Uzeh i ja 200 ako su tako dobre, mada blizi se kraj zime a ja uglavnom zimi stavljam kopcu, kad su prsti promrzli, i jer leti baratam sa 2 tezine celo vece/noc pa samo menjam silikon, ali ajde...

Rajo

Citat: kawasaki  u Siječanj 07, 2014, 21:37:49
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390640143174

narucio sam ove i stigle mi za 23 dana

odlicne su i nose cca 25 kg  :ok:

moja preporuka svakako za uzeti  :hi:

:oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:
Odlične  :thumbsup:
Jedino isporuka trajala u 3pčmt  :BangHead:

Tommasi

Ja sam naručio 28.01. a stiglo 06.02.Brže ne može kad je besplatna dostava  ;D

Lomnica_city

Ja cekam 4 nedelje i jos ih nema...

šajzika

cekao sam i ja  kopce 45 dana i stigle su mi , malo je falilo da dignem prituzbu na njih
http://www.ebay.com/itm/321242362613?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Audentes fortuna iuvat

Alija

Šajzika za te kopče pritužbu možeš pisati, al za kvalitetu  :bye:

šajzika

meni za bjelu ribu i male štuje do 2 kg ce biti dobre  :icon_thumright:  , nisam ja ozbiljan
Audentes fortuna iuvat

silure

kopce i neke varke narucio sa ebaya i ceko skoro 2mj... dosle prije mjesec dana ja vec zaboravio....tako da  :dontknow:

Alija

...ja koristim najbolje kopče u ovom djelu europe i nema čekanja  :ok:

Lomnica_city

Mogu da pogadjam vec koje su, ali ove ce me kostati 5 dindzi komad i sluzice za dzigovanje, i slicne stvari gde mi nije bitno da je ne znam kako kvalitetno ako izdrzava 5-6kg...

Meni 19.2 istice zadnji rok do kad treba da stigne, sad koliko znam ovi su nesto menjali na eBay-u pa bi trebalo da tek posle 30 dana od zadnjeg dana kad je odredjena isporuka mogu da uradim dispute, to ispade jedno 75 dana, nekad bilo 30 dana od dana slanja!!

peugeot

Citat: Alija  u Veljača 08, 2014, 00:34:40
...ja koristim najbolje kopče u ovom djelu europe i nema čekanja  :ok:

:clap2: :ok: imam ih ja još nekoliko komada

Alija

Citat: Lomnica_city  u Veljača 08, 2014, 00:38:41
Mogu da pogadjam vec koje su, ali ove ce me kostati 5 dindzi komad i sluzice za dzigovanje, i slicne stvari gde mi nije bitno da je ne znam kako kvalitetno ako izdrzava 5-6kg...

Meni 19.2 istice zadnji rok do kad treba da stigne, sad koliko znam ovi su nesto menjali na eBay-u pa bi trebalo da tek posle 30 dana od zadnjeg dana kad je odredjena isporuka mogu da uradim dispute, to ispade jedno 75 dana, nekad bilo 30 dana od dana slanja!!

kume somovi 30-50 kg vađeni,smukiji uredno ....tanke ,lagane,ubile se za voblere .

....vi kupujete u kini,one što djeca rade u noćnoj smjeni ..... a kod mene djeca rade kad hoće  :icon_biggrin:

Greys

Veljo mi je dao par komada, e sad ili pravite iste ili