Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Koristim ih otkad su se pojavile kod nas, meni su super ali broj vece, ove male se tesko otvaraju iskidam si prste pa sam odustao od njih!
dec d vej aj lajk it....

ossa

Imam milion drugih, ove male su me privukle zbog oblika. Owner su mi u većim veličinama prva postava za voblere kao i Neša , međutim na ovako malim se toliko deformišu, jer ih ne kidam pa jedna traje i po deset petnaest pecanja, da posle ne može da se otkopčava lepo,  zbog zamora metrijala . Ove će biti za manje glavinjare i za predvez 0,40 a probaću i za srednje voblere... Koristim i Neša kopče, kao i c-line za dzig.

Tapatalk
Naidju krize, drukcije grize...

KvacakZu

Citat: Rajo  u Studeni 24, 2012, 18:39:04
Ove  :blob8:

http://www.ebay.com/itm/130785703951?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Nemogu više da nađem ove kopče sve potrošio ,dal neko zna jesu pod drugom šifrom,kopče su mrak ništa slično nemogu da nađem. :hi:

kawasaki

Klikni na link cini mi se da ih nude  :hi:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

Citat: KvacakZu  u Listopad 12, 2018, 20:50:12

http://www.ebay.com/itm/130785703951?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Nemogu više da nađem ove kopče sve potrošio ,dal neko zna jesu pod drugom šifrom,kopče su mrak ništa slično nemogu da nađem. :hi:

koju si veličinu uzimao..i meni izgledaju zanimljivo  :hi:

rj

Citat: KvacakZu  u Listopad 12, 2018, 20:50:12

to nisu kopče več "čvor bez čvora" i ostavljaš hrpu "lijana" iza sebe kad zapneš ...nikad neznaš di če puč ..uozbilji se i ako več "TO" koristiš veži direkt na jig glavu bar znaš da nečeš ostavit 20m špage  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Nije ovo no knot kopča...klasicno se veze za oko...samo ima brzo kopčanje za jig glavu...dobio par komada ali nisam nikad isprobao jer mi djelovalo onako kao da ce se otkopcati...Inace link ima 14 slika pa na jednoj od njih imas velicine i nosivosti u kilazi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

SMT

Sad je kasno za pitanje... Al ajd...

Ima li neko preporuku za neke dobre kopče da mogu da se kupe na ovim prostorima?

Da ne popuštaju kao ova sa slike...  Kopče treba da služe za ciljani lov soma... Bojim se da ove sto ih ja vidim po radnjama, nisu dovoljno jake...

rj

Citat: SMT  u Listopad 15, 2018, 10:41:10
Sad je kasno za pitanje... Al ajd...

Ima li neko preporuku za neke dobre kopče da mogu da se kupe na ovim prostorima?

Da ne popuštaju kao ova sa slike...  Kopče treba da služe za ciljani lov soma... Bojim se da ove sto ih ja vidim po radnjama, nisu dovoljno jake...

dat ču ti ja par komada

SMT

rj

radi ih jedan prijatelj ali ne za prodaju ja njemu dam shedova on meni kopče

SMT

Ja tebi dodjem nešto i napravimo trojnu kompenzaciju...

mossi

Dao bih ti ja ali ih nemam više, ima ih u BG.

ossa

Citat: SMT  u Listopad 15, 2018, 11:03:35
Sto ne kazes...
Imam nešine kopče, za krupnu divljač, daću ti ako hoćeš, pa ako valjaju naručićemo od Neše.  :whip2:
Naidju krize, drukcije grize...