Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

nikolas

:sleepy2:hvala,probat cu nabavit... ako uspijem napravit sta stavljam slike,ako ne  :sleepy2:

maverick

Imaš trgovačke putnike koji prodaju zubarsku žicu...donesu ti kuci kad prolaze...pa nadji nekog i rijesio si problem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

A imaš i as tech kopče u verziji extreme i obične neke povoljne jako..ja naručio pa će mo vidjet

nikolas

u petak sam poslo mail u firmu sta radi opruge u zg. dali prodaju zic.  nicr 7 mm, i danas me zove covijek,kao mi zicu ne prodajemo samo gotov proizvod,al ako vam bas treba poslat ce mi desetak metara,nemoram nista platit samo postarinu kad stigne... ljubazan neki covijek-sigurno ribic  :hi: :hello2:

tole

ako si naručio žicu od 7mm kako si napisao u postu onda će to bit je...o jake kopče :toothy12:

nikolas

:toothy12: pa da,to sam mislio za krokodile pravit..:tongue1: jedva sam skuzio o cemu se radi,mislim si: prvo mi preporuci koju zicu da uzmem i onda zahebancija..naravno da sam narucio 0.7 mm,osim ako :violent1:

nikolas

evo i mojih prvih kopci,zadovoljan sam za prvi put... a jacina je i vise nego dovoljna za mene!!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nikolas

Citat: maverick  u Kolovoz 28, 2014, 17:14:26
Odlično ti ide  :ok:
hvala... malo me prsti bole,jer je zica tvrda,al za par dana cu imat kopci za cijelu godinu!!! :hello2:

Batica

Ako si pravio za voblere super je.
Ako pravis za jig, slobodno vece i nece te prsti boleti

nikolas

i voblere i jig... tako sam zamislio da nisu prevelike... a prsti neka malo trpe, ionako sam na godisnjem pa da nebi zena rekla da sam samo na ribolovu,moram nesto i radit :toothy12:

šajzika

Kupio neke kopce sa jebaja . Bas  cekam da stignu pa cemo testirat nosivost
Audentes fortuna iuvat

ossa

I kpd mene su nove kopce na testiranju. Neke uzeo u novom ducanu karpoligije u n.s. Cena sitnica 20kom za 90centa. Slicne su ownerovim snap kopcama a dzabana. Javljam utiske...
Naidju krize, drukcije grize...

veco

čitam malo ovu temu i zanima me gdje se mogu nabavit CHELSE@ - HAND MADE KOPČE
Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

maverick

Ne znam jeli tu, ali na ribomaniji je stalno pa ga tamo kontaktiraj