ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ZeroCool

Citat: ibro dirka  u Rujan 07, 2020, 16:37:24
Neznam dali je Dunavom vozio ali je bio danas na probnoj vožnji. Koliko sam saznao tata se bojao dodati još gasa. Kaže 57 km/h sa 3 odrasle osobe mu je puno i tu nije htio više dodavati gas.

ma ne pitam radi brzine isli su lagano vec sam video plovilo nesto je pisalo sa strane na kabini ali sam zaboravio sta

silure

Sa 40 ks ta brzina na tom kabinasu je vise nego dobra... Svaka cast  :hi: ipak je to velik camac

Ivan Borojević

Citat: ZeroCool  u Rujan 07, 2020, 18:04:01
Citat: ibro dirka  u Rujan 07, 2020, 16:37:24
Neznam dali je Dunavom vozio ali je bio danas na probnoj vožnji. Koliko sam saznao tata se bojao dodati još gasa. Kaže 57 km/h sa 3 odrasle osobe mu je puno i tu nije htio više dodavati gas.

ma ne pitam radi brzine isli su lagano vec sam video plovilo nesto je pisalo sa strane na kabini ali sam zaboravio sta
Pisalo je Bisa. Aluminijski čamac se nalazi u Vukovarskoj marini.

ZeroCool

tako je bas taj camac....ne poznam ljude pa nisam stao ali kao da je na leru bio kad sam prosao :stripii: :stripii: :stripii: Sala naravno  :occasion14:

ALU-bel

Citat: ZeroCool  u Rujan 07, 2020, 18:35:00
tako je bas taj camac....ne poznam ljude pa nisam stao ali kao da je na leru bio kad sam prosao :stripii: :stripii: :stripii: Sala naravno  :occasion14:
Totalno ste masili camac... spusten u vodu i isproban na Dravi ... probna voznja i izvucen iz vode

silure

A dobro bilo je blizu barem  :stripii:

ibro dirka

Čamac i motor su taman ali po priči mislim da elisa mora ići za pitch ili 2 veća. Na ovom kabinašu ništa ne piše još tako da to nije taj i ima Honda a ne Mercury ako je to merđo?

ZeroCool

Citat: ALU-bel  u Rujan 07, 2020, 19:04:22
Totalno ste masili camac... spusten u vodu i isproban na Dravi ... probna voznja i izvucen iz vode

kako masili pa prosao sam pored camca na par metara i bas taj natpis

silure

ALU-bel

Citat: ZeroCool  u Rujan 07, 2020, 19:15:12

Isproban na “Dravi”  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :red-card:

Ivan Borojević

:stripii: Bisa ide u špic a ima kabinu i nadkabinu.Od aluminija je. 180 cm  dolje a gore oko 2 m. Dubina stranica oko 65- 70 cm. Motorčina oko 50 ks. Ma fantazija, glisira a ima mjesta na pretek. I vozili su na leru. Oku sokolovu ništa ne promiče.

alex7777

hbt i ti ga hebes ako nije camac u vodi sta si vidio  :eek: :sha:

ZeroCool

Citat: alex7777  u Rujan 08, 2020, 00:12:22

hbt i ti ga hebes ako nije camac u vodi sta si vidio  :eek: :sha:

pa video sam to sto je Jovica napisao isti taj camac  :ok:

ibro dirka

To nije čamac sa slika

Ðuro Te

:headbang:Ja sam 7og ovog mjeseca pustio moj kabinaš samo da ga isprobam i nakon toga sam ga odmah izvadio iz vode i odvezao kući radi daljnih radova koji vjerovatno neće biti gotovi ove godine jer moram birati između uređenja čamca i ribolova izabrao sam ribolov. Imam posuđenog sharka od sina pa ga koristim.
Inače što se tiče Alu-Bela stri osobe išao sam 31nm i 6 tisuća obrtaja. Imao sam još gasa ali se nisam usudio da ne prevrtim motor. Na motoru je sada elisa od 12 picha pa ću vjerovatno morati staviti veću elisu ali za sada je i ova dovoljna.
Ps. Ne znam što se dešava kada se prevrti motor i uđe u crveno?