ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Znači sad su alu i daiwa?
       Nema više divljeg bučka. :no:

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 17, 2021, 19:47:56
Volim jednostavno i vječno...aluminij i yamaha su to definitivno( uz ispriku kolegama koji voze plastiku  :stripii:)
:stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: Jbt... moj najveci uspjeh u biznisu od kada radim camce je sto sa tebe nagovorio da kupis al camac ... :takoje:

Rap

Citat: maverick  u Studeni 17, 2021, 19:47:56
Volim jednostavno i vječno...aluminij i yamaha su to definitivno( uz ispriku kolegama koji voze plastiku  :stripii:)
Zato je i bojan da lici na alu

Vrh uradak!

maverick

Najgori ste od sve djece  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

S obzirom na drasticno poskupljenje aluminija morali smo napravit jeftiniji model od ovih dodadasnjih...
Duzina 5m
Sirina u dnu 1m
Sirina gore 1,5 m
Prednja paluba 1,5m
Zadnja klupa 0,8 m
Lim 3 mm ALMG 4,5
Tezina 120 kg
Cijena 17.000 kn

pajdo77

Tu gore 15-20 ks i dobar si ko dobar dan sa tih 120 kg,mora letjeti.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

ALU-bel

Iduci tjedan napravimo test...ako vrijeme bude dozvolilo... pa ce sve biti jasno.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Bravo. Ovo je vjerujem pun pogodak.

Citat: pajdo77  u Studeni 26, 2021, 18:26:49
Tu gore 15-20 ks i dobar si ko dobar dan sa tih 120 kg,mora letjeti.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

S 10 ks 4t motor to mora ici 30ak km/h.
Pravi pecaroski s malom potrosnjom
Audentes fortuna iuvat

mossi

Iskreno 1m u tabanu je jako nestabilno u stojećem položaju. Pogotovo sa dvojicom u čamcu. Tu se svaka greška plaća kupanjem leti, zimi .. ili ne daj Bože

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Gremlin

25 ks i udri...
Što se stabilnosti tiče, "Liman" od Alunautike je 1,10 u patosu i prlično je stabilan.

:clap2:

mossi

Ajd da se pokušam iskupiti.
Teži motor će donekle stabilizovati čamac.
Ali imao sam alu čamac od 1m 2mm 4m dužine. Tu si bio nestabilan u svim varijantama.

Tih 120kg mu puno pomažu.  Ali opet je to 1m širine samo.

Ako se dvojica samo na momenat primaknu jednoj stranici.. prilikom prihvata ribe ili nekoj drugoj situaciji pogotovo ako obojica stoje..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Gremlin

Marina1983 ima takav "Liman" i 40 ks...i nije ni malo nestabilan, čak ni sa mojih 103 kg (mrtav gladan)

:stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Primusi su od 1.05 do 110..klasični pecaroški čamci...Titel9(Tunjin) je u zadnjem dijelu 90 cm...Ovo je zamišljeno kao osnovni model od čega se kreće i trenutno je mislim jedino kod nas jedan plastični nesto jeftiniji...Sad tko bude zelio koji cm duze sire...dupli pod ...bez komora...s komorama itd itd ici ce se nekim korekcijama cijene . Meni osobno je utoliko zanimljiv sto kontam da je od 4 metra pa da bude zamjena za Žuću  :stripii: Nadam se da supruga ne čita forum dobit cemo ban i ja i Alu Bel i vi koji se sad smijete  :stripii: :stripii:

ALU-bel

To je camac od cca 2.250 e... motor od 10-20 ks... ko zeli i moze platiti kupi velik, sirok istabilan camac... stavi gore 100 ks... plati camac cca 8.000 e. Znaci imamo u ponudi camce za svaciji đep...