VARALICA II .. novi početak

Autor mossi, Lipanj 04, 2020, 19:36:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Da da.. sutra isplovljava Varalica II plus.

Na vodi smo opušteno oko 9h..
Plako nizvodno .. možda skroz do Drave, pa nazad... valda ćemo imati dosta benzina..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

U 9 sati mi počinje pauza na poslu...do tad želim preliminarne rezultate....nemoj samo da bi pokvariš obrok...ako nesto i ne valja slobodno me slazi a ja cu onda lagati ostale  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Nema laži nema prevare...

alexdja

Ja navijam za dobre rezultate!  :ok:

Uskoro stavljam sličan motor na dosta lakši čamac, pa ne mogu dočekati...

:tongue3:
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Da li se ti novi motori smiju odmah oplesti punim gasom? Znam da su se nove četvorke ulaufavale,ono kanister ili dva sa pola i dvije trećine gasa pa onda tek ful gas.

maverick

A ono...nece je sad derati prvi sat u full gas ali koji minut da vidimo kako ide...to mozeeeeeeee :stripii:

mossi

Prvi sat će biti ispoštovan ... do 2000 obrtaja..

Drugi sat .. izglisiraš i voziš ekonomik..

Nakon toga voziš normalno.

mossi

Vreme nije baš najbolje, tj odlično je što se mene tiče.. Ali na prvu vožnju ide nas trojica zbog testiranja čamca u radnim uslovima, a i da se ispoštuje šogor koji je učestvovao u svim mojim reparacijama svih dosadašnjih čamaca, a i Lalu sa kojim pecam i družim se sad već ima 15tak godina...

Možda, možda pomerimo test za popodne.

maverick

O leb ti hebem..pa izginucu do popodne...Ok...spremam se i krecem  :stripii: :stripii: :stripii:

mossi

Varalica je na vodi, motor je startovan... mi na terasi kafane...

Kiša lepo padaa..

pajdo77

Dođi vamo pa ga ulaufavaj. Tu sunce izlazi

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

mini I

Citat: mossi  u Srpanj 03, 2020, 05:31:35
Prvi sat će biti ispoštovan ... do 2000 obrtaja..

Drugi sat .. izglisiraš i voziš ekonomik..

Nakon toga voziš normalno.

:sha: :sha:
:uf: :uf: :uf:
:stripii: :stripii: :stripii: