VARALICA II .. novi početak

Autor mossi, Lipanj 04, 2020, 19:36:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Te lestve su za omladinu..
I zaista za ne daj Bože.
Probao ih jednom i to je dosta komplikovana operacija..

Sve u svemu.. omatorelo se..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Stanes s obje noge na kavitacijsku...lijevom rukom stisnes prekidac od trima i ides u camac od zahebancije...malo nespretno ateriras ali ides
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

ossa

Jel ploviš mossi ?

Sada je top vreme za smuđa !
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Ne lovi mossi kad je vrijeme...on lovi kad izadje na vodu...ne prilagodjava se on uvjetima vec uvjeti njemu   :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ne plovim, prvi put u 58 godina, uklještio sam živac vučem se od jutros ko prebijen ker. Pa to i boli!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

šajzika

Dobro si izdrzao druze da je prvi put u 58. god.
Slomio sam ruku jedanput, lomili mi je 3 4 puta kao neko namjestanje, 2 put bedrenu kost i imao sipki , sarafa i operacija pun klinac ali taj zivac kad se ukljestio u ledjima i dobrano upalio, koja je to bol.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja sam početkom ove godine zbog njega tri mjeseca samo krevet-wc. Nikad me gore nije uklještio a uklještim se bar jednom u dvije godine.Ne daj bože nikome

maverick

Citat: mossi  u Studeni 29, 2023, 13:54:17 Ne plovim, prvi put u 58 godina, uklještio sam živac vučem se od jutros ko prebijen ker. Pa to i boli!

Matori, brz oporavak  :hi:

mossi

@Maverick, Hvala!

Prvi mi put, pa ne znam šta kako..  :uf:  :stripii:

maverick

Mora malo češće da hebes pa ce ledja da ocvrsnu  :ok:

mossi

Ja nahebem i kad se ukočim.
Sve je to Ossa zakuvao.

pajdo77

Ibuprofeni i pet dana miruj ili kod doka da ti rokne jednu vruću da te ispravi. Imaš i na jubitubi vježbi koje ti mogu pomoći da njima oslobodiš taj živac.Kreme uz lijekove također mogu ublažiti bol.

mossi

Hvala pajdo, videću sutra ujutro našta ću ličiti. 🫣

Kugla

Mossi brz oporavak, usput ja baš imam tih problema i sad te jedino injekcije spašavaju i to one kako ih zovu koktel, a kad to prođe samo svakodnevna vježba i onda je lakše, samo svi smo pomalo lijeni pa se ne vježba redovito a to jako pomaže. Za bolove sad brufen 600