VARALICA II .. novi početak

Autor mossi, Lipanj 04, 2020, 19:36:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Danas izlet Maldivi.
Sestra se morala ispoštovati i bili smo ceo dan tamo.

Hteo sam oprati sundjerom čamac, ali bilo je hladno i duvalo je za medalju da sam samo obrisao vodenu liniju i nisam bio uopšte srećan jer su se pored ljige pojavile i prve ljigave alge, neke crne..

Podigao sam motor 5mm.

U povratku izvrteo nekih 5600rpm.
Postigao brzinu od 52 po pito senzoru.. treba dodati 7-8km za Dunav jer bio je danas baš brz.. što bi rekli solidnih 60km/h.

Čamac osim što je prljav ima pq opreme plus osoba od 50tak kg plus.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Ide to ko mutavo a hebo te taj senzor...moram provaliti kako se iskljucuje ona trenutna potrošnja  :stripii: bas bode u oči  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

pajdo77

Čim tu moraš imat kaput a vani +25 ništ to ne valja  :stripii:. Dođem kuć,nema zuba a kose ostalo za još dva pranja  :rofl2:. Ide to bome  :ok:

ossa

Citat: maverick  u Rujan 18, 2020, 18:53:27
Ide to ko mutavo a hebo te taj senzor...moram provaliti kako se iskljucuje ona trenutna potrošnja  :stripii: bas bode u oči  :uf:
Sta ti bode oči kada troši 4 litre na čas
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Ma trosi urac 4 litre...nisam imao vremena ali ovih dana cu se pozabaviti s tim...mislim da tu ispod cenera nema ni da ga guraš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Pa ne znam vidi gornje postove.... Znam da mora cener, ipak je tausend kubika.
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Ahhhh ha ha ha ha....

Ono je potrošnja utrošak goriva/mh

A cener i više je prosečna brzina kad ideš preko 45km/h.

Meni je danas pri 5600 obrtaja i nekih 56km/h ispisao da mi gori litru na 2.5km

maverick

Ja sam stvarno bio tako kratko na vodi i nisam imao vremena igrati se s tim...ni jedno dugme nisam stisnio....kod mene je potrosnja u litrama na sat...i to bas onako...normalne voznje...12-13-15...a ja nikad ne vozim normalno  :stripii:

mossi

Pritiskom na MODE, biraš šta želiš.

Rap

Trosit ces i do 18,pa sta,neces ga vozit tako non stop.Ja sam mislio da je to nemoguce kad sam kupio 60ks.Pa to je previse!!Sad kad sam korak vise,cudim se kad mi je to prosjek

maverick

Ma da...ni ne razmisljm o potrosnji...niti cu...mossijev čamac je velik...moj je jos veci...briga me...ionako kod mene žena tenkira  :stripii:

Rap

Eto te na pragu nautike.”Tko to more platit”!Gustaj!

silure

Realno potrosnja po kilometru ljepse zvuci, od mog pajtasa mercury 15 4t do apatina i nazad 6-7L ja sa svojim 30 2t potrosim 9L njemu na sat trosi 5L a moj 10L.. Tako i vas dvoje, putna vam je na oko 10-12L ali brzina putne sigurno 47-50+kmh sto je meni ta brzina jedva dostizna u fulu i potrosnja 13-14L

silure

I da nadodam da vi jos uz to imate autobuse od camaca  :stripii: