VARALICA II .. novi početak

Autor mossi, Lipanj 04, 2020, 19:36:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Jbg...mossi očito nije provalio da su se tu s nase strane opklade popele na popriličan iznos i ponaša se onako..opusteno....idi i daj taj gas pa onda uzivaj  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sad su našli pit a ovdje kladara radi punom parom. Ljudi traže live prijenos,nitko nikom ne vjeruje na riječ

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Pajdo ti si najblizi uscu...idi tamo i vidi sta se dogadja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

'Ajd da i ja lupim koliko će brzo ići,
61km/h!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Dinko koliko ti ides sa svojim kompletom...

dravskispiner

Halo,
mosi sam u čamcu ide 62km/h sigurno a možda i više
Lp
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

alexdja

65...

Ajmo mossi, aleee, aleee...  :hello2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

Ništa od opklada... mora motor još 1-2cm dole... nas trojica po hebenim talasima 5500, 56.5km/h

Čamac za par dana ponovo u radionicu..
Baš me hebe taj jp.. moram da ga skratim još 3-4cm i provarim šlic .. pošto rez sad ide preko šlica..

Iće sa 13 preko 60! Sa 14 65!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

baka

Citat: maverick  u Srpanj 03, 2020, 11:03:17
Dinko koliko ti ides sa svojim kompletom...

Navukao sam 50km/h kad je potpuno čist, a sad 47-48km/h, možda i malo manje, nisam dugo već mjerio, ne igra mi to više nikakvu važnu ulogu.
Ma ja sam uvijek pun k'o pravi brod, jer sve mi treba. Sve u svemu, zadovoljan.

retfala

Onda ide ladno preko 60...kad sa sa 3 covjeka ide toliko...dug put je predamnom...nisam mislo da ce ici tako dobro

Ivan Borojević

:hi: Da nema vjetrobrana išao bi 65 do 67 kmh, sam u čamcu, sa tim vjetrobranom puno gubi na brzini a pogotovo i kad krov dođe. Mislim da će maksimala biti oko 62 - 63 kmh. Krstareća oko 45 - 50 kmh. Nisam pobornik većih motora od 25 KS za vožnju po rijekama, velike su brzine a Dunav mutan i ima svakakvih andravrlja u vodi što je vrlo opasno. Želim ti puno sreće i zdravlja, da te motor i čamac još dugo služe i kupi si prsluk za spašavanje. To je vrlo korisna stvarčica za nas starije od 50. Nikad ne znaš šta se može desiti, naglo se ustaneš i zamanta se u glavi i buć u vodu. Za 50- tak eura si kupiš pristojan prsluk i ti si miran. Ovo govorim svima. Sretno i bistro.

baka

Citat: mossi  u Srpanj 03, 2020, 11:55:27
Ništa od opklada... mora motor još 1-2cm dole... nas trojica po hebenim talasima 5500, 56.5km/h

Baš me hebe taj jp.. moram da ga skratim još 3-4cm i provarim šlic .. pošto rez sad ide preko šlica..

Ako uspiješ navući 65, to će biti fantazija, ali jako teško, možda ako povadiš sve iz čamca, iako i onda jako teško sa ne znam kojom elisom.
Barem je tako kod mene, sa svim elisama krajnja brzina mi je tu negdje + - 1-2km/h gotovo jednaka, jedino što se razlikuje je ekonomik vožnja.

maverick

Citat: mossi  u Srpanj 03, 2020, 11:55:27

Nemoras nista rezati i provarivati, samo ga okreni kako treba....postavi ga na pola...i motor nastimaj da kavitaciona bude na nuli s dnom....i tad imas za stelovanje za gore i dole podjednako...
A ovo je vise nego solidno s tri krkana u unutra i elisom od 13 pitcha....Znas i sam da se s tim sad treba malo poigrati , tesko je sve to bas ubosti od prve.....Ja se i dalje kladim na tebe i idem da dam kaparu za motor  :stripii: :stripii:

alexdja

Citat: alexdja  u Srpanj 03, 2020, 11:33:55
65...

Ajmo mossi, aleee, aleee...  :hello2:

Spremajte pare...

Kad našteluje visinu i pogodi elisu, sam u praznom čamcu...  :ok:
       Nema više divljeg bučka. :no: