Molim pomoć

Autor Ðuro Te, Kolovoz 14, 2020, 21:23:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Ovako nešto je ok, obavezno sa GELOM!

Naidju krize, drukcije grize...

No

:eek:

"Pošto je ne pecam u jesen niti zimu"

Ako ne pecaš jesen i zimu, izvadi čamac i okreni naopako  :ok:

maverick

A iz čega bi onda izbacivao vodu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

na bent ne mogu jer rade,vrt nemam,zelenu površinu pred kućom obilaze komunalci pa ni tu nema šanse a u spavaću čisto sumnjam da bi žena dopustila. Ne bi ni ja skakuto oko njega da je druge opcije.

maverick

Lijepo priznaj...ne mogu okrenuti čamac jer pecam cijele zime...lovim smudjeve ali ne zelim to podjeliti s nikim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bit će da ja nisam bio od desetog mjeseca na vodi. Nije meni sila.

No

Citat: maverick  u Siječanj 29, 2021, 11:47:26
Lijepo priznaj...ne mogu okrenuti čamac jer pecam cijele zime...lovim smudjeve ali ne zelim to podjeliti s nikim  :stripii:

Citat: pajdo77  u Siječanj 29, 2021, 11:49:54
Bit će da ja nisam bio od desetog mjeseca na vodi. Nije meni sila.

A susjedu  si kupio ono zimsko odjelo  :clap2:

Pajdo priznaj, koliki je bio najveći   :mt1032:

:occasion14:

pajdo77

Zimsko odijelo je za po kući,štedim na grijanju  :stripii:. Pošto se moje pecanje u 95% slučajeva svodi na feeder čim zahladi i ja pakujem pribor za tu godinu. Smuđ mi nije interesantan za pecati tako da čekam kasno proljeće i zatopljenje vode da opet krenem ali kad krenem onda sam svaki dan na vodi,često i dva puta dnevno. Nadoknadim ovo što pauziram jesen-zimu.

pajdo77

Zna li netko tj ima li broj nekog pouzdanog vodoinstalatera? Naime punici negdje pukla vodovodna cijev,pojma nemamo gdje. Došao lik sa nekom aparaturom,kaže kopaj tu,mi iskopali,nema tu ni rupe da curi a ni njega više da se javi. Izvaljao babu za 200 kuna.zvali još dvojicu,te danas ću,te sutra ću pa nikako. Sve me strah da se punica ne počne dolaziti tuširati kod mene pa hodati u šlafroku po kući.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

madmax

Jel slao netko paket, to jest ja trebam poslat, a čovjek će platiti pouzećem.
Pošta mi traži prema internet kalkulatoru 6 eura

mini I

Ja slao prije desetak dana , paket ispod 1 kg, 5,56e. :uf:

madmax

Citat: mini I  u Siječanj 26, 2023, 20:51:37 Ja slao prije desetak dana , paket ispod 1 kg, 5,56e. :uf:

Kak si dobio te "svoje" novce

mini I

Iznos za slanje uračunao u cijenu.

šajzika

Imam ovaj shad rap 5icu, original rapala finska, al tone. Jesam ja poglup pa mislim da bi trebala biti floating ili koji klinac?

I jel neko zna koji je ovo proizvodjac po pakti, ima i zvecku
Audentes fortuna iuvat

mossi

Imam problem sa leđnom motornom prskalicom Vilager 20L.

Imam je 4-5 godina i nikad problem do poslednja 4 korišćenja, ovog proleća.

1. Pokušaj, nasuo gorivo ista smeša, čak ista kao za trimer koji pali pod saugom koji odmah prebacim i radi savršeno. Znači nadrukaj, povuci 2, 3 puta pod saugom, gas na pola, spustim saug na pola, neće da sastavi da si pita. Skinem svećicu, očistim osušim, sipam malo čistog benzina u karb, neće pa neće. Odem prošetam, hebem joj sve  njene, vratim se ... neće. Prođe pola sata ili više, Upali!

2. Pokušaj upalim trimer, ugrejem svećicu, ubacim u prskalicu, neće. Prođe sat vremena upali.

3. Put isto, 4. Isto

Dođe mi da je zapalim!

U početku se ponaša kao da ne dobija gorivo,  a posle presisa čak i preliva carb. Naravno posle sat vremena upali što bi rekli ko iz prve!

Da probam nešto sam ili da teram kod majstora?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk