PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Danas je Tonyc odvezao čamac na montažu motora.....tamo je neka gužva...ja imam za vikend nekih privatnih obveza tako da ce se isprobavanje motora...izbor elise i slične igrarije malo oduziti...jbg...Do tad cemo se igrati skupljanjem preostalih sitnica koje idu gore.....

I Krkane rekao sam ti da ne juriš okolo  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

Slabo je to za 190 ks...mijenjaj  :stripii:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

TonyC

Krkane... pazi šta pričaš, ja ču ga voziti i sa motorom prvi! :bootyshake:

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

A Bože sačuvaj da ga se Jura dokopa!   :stripii:

( Dravskispiner  - ovaj post se odnosi na  :red_indian:  post ranije , da mi se ne uvrijediš  :icon_thumright:  )

maverick

Znači, vas dva ga mozete jedino na prikolici voziti....sinoc sam opet sanjao kako si onog kera u Sharka natovario...o leb te.... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Moj jedan je napravio meni stete i na prikolici prije par god.. Tako daa

maverick

Aaaa tog se ne zelim ni sjecati...instalacija...pomoćni kotač....toga se namjenjao za dva zivota ali nije to tema...jbg...dobar sam s ovom dvojicom... :stripii:

dravskispiner

Tonyc...

:stripii: :stripii:,
Bio bi red da ga isprobaš ti prvi.. s obzirom koliko si ga puta vozikao okolo.... :stripii:

dravskispiner

..samo ne moj zaboravit odvrnit odušak na rezervoaru... :stripii:

maverick

Aloooo...nadjite nekog drugog za zahebanciju...ovdje se vode ozbiljne bitke  :stripii:

silure

Nedaj se na provokacije heheh

alexdja

Menjaj elisu, nije dobacio ni do 8.500 obrtaja...  :icon_biggrin:
       Nema više divljeg bučka. :no:

silure

Ma to je kontam kruzing samo heheh

maverick

Posto camca nema..tj..tamo je di je ....sad mozemo o sitnicama koje sam kupio zadnjih mjesec dva...u skladu s mogucnostima i budzetom izabrao sam novi sonar. Do sad sam imao 7 inča pa ono cisto jedna stepenica vise...bas se radujem isprobati ga na čamcu...Kontam da ce se uklopiti lijepo na onu konzolu...

alex7777

a sta bi vi bez televizora  :uf: :stripii: :stripii:

maverick