PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Imam ja dva.. jednog mogu nekome dostaviti po nekome preko nečega.

Cijena prava sitnica!

Danas sam raspoložen kao da živim u Cvećari TNT, samo još ne znam koji sam lik..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

pajdo77

Broj jedan nisi,onaj ni gripu ne nudi. Kako si skršio dva štapa mogao bi u lik Bob Roka. On je naime dežurni baksuz u grupi.

mossi

Pajdo moj, evo fotke stare 5 sekundi.
Ipak me ti ovde najbolje poznaješ!

No

Ivan Borojević

Ivan Borojević

Citat: maverick  u Rujan 13, 2020, 06:57:49
Vodim jednu radionicu pa su mi dostupni svi strojevi za obradu metala...ovo sam radio sam , naravno uz nadzor nekog tko je pametniji od mene za ovakove stvari  :stripii: Radio sam jedan komad...čisto da nešto tu bude izrađeno i "svojom" rukom , inace ima takvih stvarcica kupiti po neto , ovisno o promjeru kostaju od 25 eura pa na više
meni bi trebalo 2 komada tih šarafa. Jedan pozadi da mogu ispustiti vodu iz duplog dna a jedan od sprijeda da mogu usuti vodu u duplo dno. Čamac je od plastike ručno rađeni, pa da mogu smolom zalijepiti što ide u rupu a ovaj drugi dio sa gumicom ušarafit u taj zalijepljeni. Vidi sa tim majstorima koliko bi to izašlo.

maverick

Ma ne...oni nemaju vremena da to naprave...ovo sam sam kad sam slobodan pa se igram...iskreno nemam nija vremena za to..imas po netu...plasticni za par kuna i inox od 25 eura pa na vise , narucis sam ili netko od ovih nasih trgovaca
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Daj stavi neki link da vidim gdje to ima.

pajdo77

Mossi! Uz malo fazoniranja zulufa i bojenja kose najlakše bi nekoj šminkerici iz kazališta od tebe bilo napraviti Sir Olivera. Što se tih čepova tiče šta bi sad još? Čep optočen Svarovski kristalima? Uzmite onaj nastavak što ide iz pipe u vrtno crijevo,čep od šampanjca pa probušite. Hebote baš picajzlirate. Jel to sad mora bit ko Maverikovo i nikako drugačije? Nevjerovatni ste.

Ivan Borojević

Scarra

32kn na aliu, stainles steel je prsten, sasvim dovoljna zamjena 😁👌

alex7777

postavio sam gore link imas kaki os kod nas nemoras cekat sa alija mjesec dana i slicno a i cijene su normalne
https://www.marinastores.hr/subcategory/138-ispusti-i-%C4%8Depovi-od-plastike

mossi

Uf taj sa kolenom je meni trebao.. al kažem .. daleko da je i moje rešenje loše.

maverick

Sto bi rekli ovi moji...sad krece "fina montaza" Nista pretjerano tek ono osnovno da moze na registraciju i plovidbu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"