PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 14, 2020, 14:16:19
Sto bi rekli ovi moji...sad krece "fina montaza" Nista pretjerano tek ono osnovno da moze na registraciju i plovidbu

montiraj to dok ne dodjem da te mogu kontrolisat jel sve po Ps-u :stripii:

maverick

Radimo pomalo ali zato sporo  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

:red_indian: vidim poklopci od komora su vrlo dobro izbruseni i pripremljeni za bojanje, zato i je tako dobro ispalo  :toothy12: :stripii:

dravskispiner

JACK PLATE po mjeri za čamac ALU BEL proizvodnja...masivno.. mislim da podnosi brutalnu snagu motora.. :hi:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

maverick

A valjda je to za motore od 30 pa do 200-300....za ovu nasu sirotinju od motora je i predimenzioniran  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

...dapače odmak od zrcala daje pravu vodu i kut je brutalan...teško da se sa manjim može postići takav potisak a i max obrtaji = brzina i dobra ekonomija..
Nisam stručnjak ali praksa tako pokazuje...
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

pajdo77

Gledam dosta se stavlja taj Jack i još nekako po čamcima. Ako to ima smisla a ima jer ga se ne bi stavljalo inače zbog čega ne naprave na samim motorima neku polugu ili nešto slično da ga se može udaljiti od samog zadnjeg zrcala kako kome odgovara  :sha:. Ne bi to trebalo biti tehnički zahtjevno za takve firme a kupcima bi olakšalo idalne performanse motora sa obzirom da isti motori idu na različite čamce. Jel treba da ja krećem do Yamahe,Merkurija i sličnih pa da im objasnim neke stvari? Možda to i postoji a ja neuk glede nautike ne znam,znam da se šteluju po onim rupicama i to je to.

maverick

Mislim da na manjim motorima mozda i nema veze...ne znam.....od 30 pa na gore ima smisla...netko dobije na brzini...netko na ekonomiji....Vani po je to normalna pojava i čak ne ovi mehanički vec oni s elektricnim podizanjem....jbg....nama je to po njihovim cijenama pocesto skuplje nego solidan čamac pa zato nemamo....Ali ovako to ide, nije lova za kraj svijeta...pogotovo nama koji se volimo igrati s sitnim štelovanjima motora , trazenju jos kojeg kilometra brzine....tj zaljubljenicima u nautiku.....

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 14, 2020, 20:43:33
Mislim da na manjim motorima mozda i nema veze...ne znam.....od 30 pa na gore ima smisla...netko dobije na brzini...netko na ekonomiji....Vani po je to normalna pojava i čak ne ovi mehanički vec oni s elektricnim podizanjem....jbg....nama je to po njihovim cijenama pocesto skuplje nego solidan čamac pa zato nemamo....Ali ovako to ide, nije lova za kraj svijeta...pogotovo nama koji se volimo igrati s sitnim štelovanjima motora , trazenju jos kojeg kilometra brzine....tj zaljubljenicima u nautiku.....

nadam se da cu i ja dobit koji km na brzini kad napravim jp :stripii:

mossi

Citat: mossi  u Rujan 13, 2020, 09:53:12
Imam ja dva.. jednog mogu nekome dostaviti po nekome preko nečega.

Cijena prava sitnica!

Danas sam raspoložen kao da živim u Cvećari TNT, samo još ne znam koji sam lik..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Evo iskopao:

Realno ne treba mi ni jedan..
Al eto jedan imam viška i ako nekome treba .. nek me vija po Dunavu..
Cena: kafa, rakija i sl..

maverick

maverick

ljuska

gdje si uzeo brave imam iste ali sam morao provaliti ih jer sam bio zaboravio ključ :BangHead:eve

maverick

TonyC

Imao sam čast prvi provozati  :red_indian:  čamac.
I mogu reči da je  :icon_thumright:
Nikad brže nije išao od ovoga a vjerujem i neče.