PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

srco

5+ :ok:
... nisam ispratio , kolika je brzina max na kraju?

maverick

65 ja sam, nas cetvorica 60 ...Sad kad sam ga natovario i kad se malo zaprljao....63....ali nije mi se vise dalo mrdati motor ...To cu preko ljeta...nisam ni probao inox elisu....tako da ima jos prostora...ali sad to vise nije toliko zanimljivo koliko je bilo na početku  :stripii: Uglavnom...kad je sve to počelo nisam ni slutio da cu toliko uzivati u čamcu...motoru...to malo elektronike...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

U potpunosti se slazem stobom, bas uzivam i ja,iako jos nisam ni cink prisarafio jos, riktat ce se jos brzina sad ionako nemogu ni ja u fulu stalno bas je neugodno hlano, novi karbovi mi cekaju ugradnju, opet sam poceo kemijat iz ljubavi prema tome jer na camcu nemam sta kemijat pa cu motor izvuci jos nesto malo tak iz dosade heh

srco

Fenomenalna max. sa četvoricom
Volim kad čamac napunjen i sa par ljudi lepo klizi 30-35 km/h , i da mu je to opt.brzina sa optimalnom potrošnjom, a ovo mi liči na to .

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

maverick

Citat: maverick  u Listopad 02, 2020, 14:20:06
Jbg....jos stolica fali ali zaposjela je ona kerina...

Nisam zadovoljan ovim crijevom koje je serviser stavio kad je montirao motor...dizi spustaj, kad je plitka...em je puklo napola...em je ko ona stvar... :uf:
Imao sam prije i ono mrezasto pa nisam bio zadovoljan ni s tim jer se nakon odredjenog vremena nakupi prljavstinom pošto mi je čamac vecinom....tj stalno na vodi pa neko lisce itd itd...Yaha uz to ima i nedostatak da na kucistu nema mjesto gdje se to crijevo natakne i stegne nekom šelnom...pa sve to skupa mi se ne svidja...Ima li netko neko pametnije rijesenje...ili da omotam nekom uv trakom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

maverick

Motor se stalno zakrece lijevo desno...gore-dole i treba biti poprilično gumeno tj flexibilno  :sha:

Rap

A vidi ovako,jedna od mogucnosti je da napravis od platna za tende,biras boju kod majstora i stavis patent ili cicak.Mjenjaj,skidaj radi s nijm sta hoces.

maverick

mossi

Ovo sa bužirom je lepo, ali su mene od toga odgovorili valda baš iz tih razloga.
Sve su lepo i kulturno uvezali vezicama.. nije tako lepo, ali meni nije ni takko ružno..  :stripii: :uf:

maverick

Mislim da taj komad crijeva kosta oko 30 eura a vrijedi jedno brat bratu 2  :stripii:

mlb

Šta nisi bolje pogledao kako je kod mene

maverick

Meni je čamac non stop na otvorenom...vrba..i svakojakih prljavstina pa mi se ta mrezica zaprlja za jednu sezonu...Da drzim kao ti...i tepison bih stavio...

nele01

Ja sam tu stavio rebrastu crnu gumu (crevo) od pneumatske sejačice, rasekao je, i onda spojio vezicama. Izgleda extra. Slučajno sam naletio na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Evo vec punih 5 sezona. Moram pogledati u vizitkama, mislim da imam negde kontakt.