PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Narucio na aliju...desetak eura tri metra
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Vrijedna informacija...znaci ima i za mene :hello2:

dino.os

Kako se to zove?  :sha:  ....ili možda lakše link  :-)

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

alexdja

Citat: maverick  u Listopad 01, 2020, 22:05:21
Antialgin...jbg...tu sam se puno dvoumio...želja je bila da svakako izbjegnem Alusafe koji mi se godinama provlači kroz ruke i nikako nisam zadovoljan s njim...Tako da je odluka pala na klasični hard racing...Koji izvorno nije za aluminij ali...dovoljno slojeva light prajmera je svakako dobro odvojilo aluminij od njega....Pošto čamac ide van na zimu i bit ce vani do proljeca....stavio sam samo jedan sloj pa cemo vidjeti kako ce to sve izgledati....Nisam uopce ni razmisljao o njemu pa sam tu malo improvizirao jer mi se bas ide na pecanje...ako gdje budem omašio u ovakvim izborima...popravljacu na zimu....
Šta je na kraju odluka za antialgin?

Jel ostao hard racing i kako funkcioniše na aluminijumu?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Ostao je Hard racing...vise slojni Hempel prajmer i onda Hard....ponaša se kao i na plastici...zadovoljavajuce za moje uvjete... :clap2:

maverick

mossi

Jesi je isprobao na vodi?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Nisam...namontirao tendu...i tako nekih novih par sitnica...za koji dan ide u vodu pa ono kontam da kad smudjevi vide ovaj sjaj elise da ce se sami bacati u čamac..."cuker piksne" na plaži necu ni spominjati

maverick

Ja bih rekao "puno para a malo muzike", inox je motao Šimic a ja spojio...i jedino sam tu s nama dva zadovoljan 😂. Prvi put sam nosio u jednu firmu koja to nije uspjela napraviti pa sam onda tu željezariju prebacio kod drugog poznatog majstora. Iskreno ocekivao sam da to bude nategnuto kao na onim slikama jahti koje gledam po netu...nategnuto jeste ali kao ona moja stvar....čvrsto ali malo grbavo... :stripii:. Mada sta je tu je sad ide u vodu a meni ostaje zadatak da kupim mašinu za šivanje :stripii:

online dnd roller
Inace tenda je dugacka nesto preko 230 cm i bas ima dosta mjesta ispod. Samo platno i usluga šivanja kosta 250 eura. Elementi od inoxa...cijevi...usluge motanja..i valjda koja boca pelinkovca dok smo sastavljali....pa vozi kod jednog majstora...pa kod drugog...pa odi po nju...a može stati samo u onaj veliki kombi...Uglavnom kad to sve zbrojiš mogao sam napraviti kabinu za te novce...ili kupiti onu gotovu za 700 plus eura, mada nije bilo dimenzije koje meni odgovaraju...

Rap

Mario,zasto je toliko nagnuta prema pramcu?

maverick

Ne znam...tako sam stavio pa cu korigirati na vodi kad budem vidio kako se ponasa ....Ante je imao tako na dunasu...

pajdo77

Bolje je tako kako stoji. Dok voziš vjetar tiska tendu prema dolje,da ju potpiruje otišla bi brzo.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk