PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nele01

maverick

Imam toga...zaboravili ste di radim  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ovo moje ti je kao neko neoprensko platno na krajevima ima čičak , kad se zaprlja skineš , opereš i vratiš natrag!

maverick

Takvo nisam ni vidio...ja sam uzimao na Aliju...gdje si to kupio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Borna mi je stavio kad sam ugrađivao motor. Godinu dana je već gore , sol sa ceste i blato po njoj , i kažem skineš ,opereš i opet ko nova. Ja sam zadovoljan tim rješenjem.

maverick

Pita me kolega spiner koliko idem na 4 milje obrtaja..evo slika...40 km/h i potrosnja tj ecogps je 4.8 km po L goriva

A najekonomicnije je na 3600...

Ali realno rijetko..tj nikad ne idem ovako sporo

pajdo77

Nemoj ti pričat da je to sporo. Ima nas koji idemo i sporije

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

dravskispiner

Citat: maverick  u Siječanj 10, 2021, 09:56:36
Pita me kolega spiner koliko idem na 4 milje obrtaja..evo slika...40 km/h i potrosnja tj ecogps je 4.8 km po L goriva

A najekonomicnije je na 3600...

Ali realno rijetko..tj nikad ne idem ovako sporo

Ovo se čìni zaista ekonomično... :icon_thumright:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

A ovo je onako...za slikanje...u realnom pecanju potrosnja po ecogps je nesto sitno preko 4 ....Oko 3.8 uzvodno i oko 4,5 nizvodno...Uglavnom tako i racunam Koliko km gore i dole ...podjelim s 4 i toliko trebam goriva...plus minus nesto sitno....u to bude nesto sondiranja..ali to je to ...za stotinjak km treba rezervoar goriva....od 25 litara...To je onako opusteno da ne razmisljam puno. Realno opet...za svakodnevno pecanje i za sedamdesetak izlazaka otkako je čamac spusten u vodu moze se sve to i s manjim čamcem i motorom od 20 ks...ali doista raskoš ovako velikog prostora je stvarno impozantna...Uvezem se u panj...s unutrasnje strane radim vertikalu s kederom i setam po čamcu ....s vanjske jigam klasika...Pred mrak malo zakrenem motor i eto me na poziciji za vobler uz zemlju...

Rap

Kazes najekonomicnije je na 3600
Evo primjer koliko ja idem na 3600. (26 mph)
4 osobe,potrosnja,ne znam

maverick

A to nam je izgleda bilo zanimljivo prva dva mjeseca...koliko ides...koliko trosi. Sad ga hebi...vozis onoliko brzo koliko nije zima :stripii:

maverick

Dođe dan kad ozbiljne igracke stignu u garažu na proljetni facelifting...Pa kako slobodno vrijeme bude dopustalo imam za rijesiti par sitnica do 1.6...pa da budemo spremni za smuđolov

post a pic

maverick

Nabavio sam i ono platneno crijevo...

dino.os