PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: jurajurajura01  u Prosinac 14, 2021, 17:35:29
Ili optimu i miran si nece ju ni jedna pumpa ubit ni za mjesec dana
Uzeo sam vartu blue dynamic...ali 110 Ah...kontao bit ce dosta...bas sam se zeznio...Pumpa ga isprazni tek toliko da ne moze upaliti a kontam da bi vodu bacao jos dosta dugo...Moracu ili optimu ili dva...Čak sam blize dva aku...jer i sonar i nesto glzba...punjenje svega i svacega...ljeti mi ostane sonar često upaljen...zaspem pa zaboravim jbg...godine  :clap2:
A da Gremlin...vizija je bila da solarni bude na vezu pa nadopunjava...mozda i to nije loša opcija...Imam svakako vremena da se poigram s tim ali ovako bas nece ici non stop...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Imaš opciju kako sam ja napravio na brodu i nema šanse da ikako ostanem u maleru da ne mogu da upalim motor.

Staviš veći gel za potrošače (kod mene 2x200 AH u grupi) i običan od recimo 55-70 Ah za startovanje motora, sa glavnim prekidačem kojim biraš odakle se struja troši, Cyrix obavezno.

Na primer na konzolu sa prednje strane bi mogao da staviš lepu malu solarku sa sistemom za podizanje/spuštanje (kad se čamac vozi) koja bi ti garantovano održavala aku da uvek može da upali.

Ako bi na vezu stavio solarku, a regler u čamac...nešto mi to ne pije vodu...eto ne znam.

Inače, sonari troše solidnu količinu struje, posebno ovi sa većim ekranima...

:occasion14:

mossi

Ja imam 2x 63Ah, jedan je samo za Yamahu! Na njemu nema ni jedne led diode!
Drugi je za sve ostalo, taj drugi puni solar koji kad dodjem gurnem pod palubu..
Pumpa radi, sonar radi, punjači rade.. Yamaha pali na prvi Zub!

:icon_salut:

maverick

Ovu bateriju sam uzeo za pumpu...jos uzmem diodu kad budem na suhom i to je to....Ostaje jos loviti neki manji motor...sto Žuci..sto tu ako uopce ikad bude trebao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Kupiš dobru Lamu za prebacivanje vamo - tamo, lagana, malo troši i jeftino održavanje ja sam sebi nabavio, napravio generalnu i pali k'o mina.

maverick

Nije iskljuceno ali cisto zato sto volim raditi generalke...mada realno prerastao sam takve stvari...uglavnom ici ce ako bude isao neki benzinski a ne elktricni sto je bila jedna od ideja , ali i ja sam tih ideja pun...svako malo mi nesto padne na pamet pa se ohladim i tako u krug...jbg...

maverick

Tu smo di jesmo...mjesec dva se imamo s cim igrati. Planova ima dosta ali koliko ministar financija dozvoli toliko ce ici u realizaciju. Mesto rasvjete...nekih preinaka oko vezivanja jer u planu je preselenje i u nauticki klub da se vise ne druzim s ovom bandom 😀

instagram photo download chrome extension

maverick

Nasilnici koji su mi pomagali izvaditi camac odradili su svoj dio posla vrlo uspjesno 😆

maverick

Inace camac je godinu i pol ako nesto nisam pobrkao...tj dvije zimske sezone pecanja i jednu sezonu kupanja...U tako kratkom vremenu bilo je i slijetanja ...izlijetanja...nasukavanja...na njemu se ne vidi bas nista...Nesto vise tragova je ostalo na mojim zivcima 😄 Yamaha je tu uspjela skupiti oko 110 plus radnih sati te neku sitnicu gubitka boje od onog zadnjeg nasukavanja s nepunih 65 km na sat...Sve u svemu vise sam nego zadovoljan borbenim strojem i jedva cekam novu sezonu...
u

cara download photo instagramz
I radna elisa je sve to dobro podnijela

hranki

Dobit češ zabranu povratka  među bandu  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Kugla

Di ćeš susjed pa nigdje ti nije bolje nego u starom šoru  :ok:

retfala

Kugla pa ti ni ne znas da si kupio jjos jedan flos :stripii:

Kugla

To je ono kupi jedan dobiš dva  :stripii:

maverick

Citat: Kugla  u Ožujak 06, 2022, 21:30:30
Di ćeš susjed pa nigdje ti nije bolje nego u starom šoru  :ok:
Treba mi odmor od bande  :stripii: