PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Ne mogu sa njim o tome… Od kako je probušio, ne tu tetku sa benzinske,  nego Yamahu, kaže da mu potrošnja skočila na 3l na punom gasu…

Rap

Dobro da nisi uzeo stotku jer ne bi nosio jedan vec dva kanistera :stripii:

@SMT sreca pa vozis hondu a ne Yamahu jer to bi ti bilo dosta za mozda 10 izlazaka

alexdja

Mene mrzi to da merim...

Izmeriće greys pa ću znati, mora biti tu negde i moj... :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Nema sta da mjeri...ako tera trosi svaki...čamac tezi laksi...brzi ...sporiji...sve su to nijanse...Moj čamac glisira na 25 km/h....trosi oko 6 litara...ali ne mozem tako da vozim...to bi bilo kao da Markezu netko ispusti gume i da da vozi krugove u leru
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Koliki mu je kruz najoptimalniji?

alexdja

Pa ja sipam i vozim i uvek potrošim gorivo...

Što se mene tiče, važno je znati koliko km pređeš pun gas, čisto da možeš da se upustiš u plovidbu do neke distance,  a sve sporije od punog gasa samo bonus...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

40 km/h....tad se dade motor maximalno istrimovati...sam čamac stoji lijepo na vodi i udobna je brzina za čamac ravnog tabana

Citat: Rap  u Ožujak 07, 2022, 22:38:35
Koliki mu je kruz najoptimalniji?
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: alexdja  u Ožujak 07, 2022, 22:41:34
Pa ja sipam i vozim i uvek potrošim gorivo...

Što se mene tiče, važno je znati koliko km pređeš pun gas, čisto da možeš da se upustiš u plovidbu do neke distance,  a sve sporije od punog gasa samo bonus...
Dobra ti ova

pajdo77

Koja je cjena gorivu i kolika će još biti najbolje nabavit jedrilicu ili u nju prepravit postojeće čamce. Jedan jasen,dvoje babinih gaća i peglaj. Jedini problem je što i današnje babe nose tange a neke niti to.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Ivan Borojević

Ne znam za vas ali moj na 32 kmh niz vodu troši 2 litre, isto uz vodu 25 kmh. Jamaha 6, 200 kubika. A ovo tu u blizini  desetak km, ne znam kad sam sipao. Kad čitam vaše potrošnje jeza me hvata. Uživajte dok ste mladi.

marina1983

Rap

Citat: Ivan Borojević  u Ožujak 08, 2022, 06:18:30
Ne znam za vas ali moj na 32 kmh niz vodu troši 2 litre, isto uz vodu 25 kmh. Jamaha 6, 200 kubika. A ovo tu u blizini  desetak km, ne znam kad sam sipao. Kad čitam vaše potrošnje jeza me hvata. Uživajte dok ste mladi.
E sad,kolika bi bila da tu sesticu stavis na mawerickov camac uzevsi u obzir i prijedjeni put?

Ivan Borojević

Meni je dobar i ovaj moj čamac, što će mi kao njegov  tako veliki. Sa ovim se mogu zavući u svaki bogaz i baru.😃

mlb

Razlika je što mi idemo na dosta duži put sa dosta više opreme i imamo dosta manje vremena!! I naravno da nas to dosta više košta , e sad dali je to dosta više zadovoljstva zavisi o ukusu svakog pojedinca!! A o ukusima znamo da ne vrijedi raspravljati!

Stepa

Dok god ide bez problema nema problema  :hello2: nije gorivo problem, kad dođeš na vodu motor zeki, oće , neće :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: tad su problemi :hi: 
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu