PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Nije valjda da ćeš propustiti nekog papkara što sam obećao za kupovinu flosa  :uf:

maverick

Selim čamac...želudac ostaje u Josipovcu ...ne sekiraj se  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Trebat ce ti dozvola za povratak a i trošit češ puno goriva :ok: :stripii: :stripii:

maverick

110 sati...recimo da je prosjek 10 litara na sat s cesto je vise...racunaj..gore nemoze  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ma nije ti prosek 10l po radnom satu, sigurno je manje.. Jesu ti radili diagnostiku? Tj jesi dobio izveštaj diagnostike?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Rap

Nije tebi kad vozis najcesce po marini ali njemu bome je,dokazao je voznju u videu

mossi

mossi

Evo i ja nagurao na skoro 80 radnih sati..
Velika marina...

maverick

A nije...kad sondiram onda je recimo cca 2 litre...kad idem na pecanje uvijek kasnim i derem ono...nije bas koliko mogu ali uvijek trosim tu oko 15 litara po onim aparatima sto mjere...Kad idem na Dunav onda smo dvojica i onda se foliram kako dobro ide...i tad trosi 22.2-3...Kad se vracam onda uvijek ostanem do zadnjeg trena pa je u reverse modu potronja ista  :stripii: A ugl uzeo sam tih deset onako okvirno pa puta deset plus kn po litri...hebem ga nakupi se...A da ne spominjem kad preko ljeta zena vozi...ona konta da to nemoze ni trositi ispod 20 litara  :stripii: Znaci ona vozi kao da smo ga ukrali  :stripii:

madmax

Nabaviš ženi čamac posebno za nju i izvoli draga vozi ga kako ti želja :hello2:

maverick

Situacija je slijedeca  :stripii: Čamac mora biti zajednički jer sam totalni kokus...sva lova je kod žene  :stripii: Danas je bio majstor Vlado...i zakljucili smo da moje sposobnosti šivanja su daleko ispod onog sto ja očekujem od tende  :stripii: A ipak imam neku potrebu ponekad otici na Dunav i prespavati na vodi , cijeli čamac ide u zatvaranje....Pošto imam bimini...ovaj drugi dio je samo nadogradnja cijele price...40 drikera...20 leptira ...8 patenata ...i deset dana rada da se sve to napravi i odradi...Kaze stavice jedan prozor naprijed i jedan nazad da čisto znam kad je svanilo... :stripii: Inace čamac i dalje na vezu nece biti pokriven i to cu koristiti samo kad idem na vikend spavanje Dravom ili Dunavom...prostora bi bas trebalo biti dosta da unutar mogu uzivati....Šaranski krevet i sve te druge sitnice koje ce moci ici zajedno samnom...Uglavnom rok za zavrsetak njegovih radova je do kraja ovog mjeseca pa onda poslije budem radio ostalo....Tako da za sad smo u fazi skupljanja love  :stripii: pa tko ima potrebu za nekim radovima tipa servisi i slične stvari bolje da sad ne dolazi jer je sve nesto iznenada poskupilo  :stripii: :stripii: To vise vrijedi za ove moje prijatelje nego za ostale ali cisto da napomenem  :stripii: :stripii:

SMT

Ti me odvraćaš od te Yamahe, već sam kretao da je kupim… Realan si, jbt… Šta jurcas bzv i šta žuriš, sto ne kreneš dan ranije pa polako… Kupis motor od 60ks i przis 10l i više, ko je to video…

Ja nekad pomislim da ta 60ks proizvodi gorivo, ne da troši…

maverick

Za slijedecu sezonu cu imati valjda tu tendu oko cijelog čamca pa nece biti potrebe da jurim.....vozicu opusteno  :stripii:

SMT

A i nas ima raznih… Ja nikako da se naviknem na te priče o potrošnji… :hi: Meni 200l =20 izlazaka, nekome 2 godine opuštene vožnje ili kako već…

Ozbiljan ti motor, ozbiljan ti čamac… Ovo drugo mi izgleda da bi moglo podneti i više KS od 60…

Želim ti u budućnosti da pojačaš…

maverick

Davno smo pricali o tome...supruga je htjela stotku...meni je i ovo previse...niti trebam brze niti trebam nekog veceg potrosaca...Reci cu da mi nije bitno koliko trosi ali me mrzi da non stop nosim kanister na čamac  :stripii: Koliko cesto tenkiram u aute...ostalu mehanizaciju i čamac...da je Retfala u mojoj poziciji odavno bi profurao s onom tetkom sto radi na bezinskoj  :stripii: