PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jbg od one priče da necemo morati upisati pomocni do deset ks sad treba i elektro...Ali ajd ako je za DŽ...moze ali bas javi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ta pravila, Zakone stvarno pišu idioti.
Elektro motor do 55lb koji nije fiksan deo čamca, ni pod tačkom razno nema osnova za upis u plovidbenu i to je 100% kršenje pravilnika o plovidbi.

Isto je kao da upisuješ i ostali inventar (Ima čovek dva GL-a, Stelu i 100 voblera).
Takav mali motor (ekološki) je portabl, može da se koristi na više čamaca, a definitivno mogu da ga koriste i više pecaroša.

Budalaština!

maverick

A to bi bilo logično ali očito da ima i drugih načina razmišljanja  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Javim sve, iako nisam nasao u pravilniku u camcima niti drugim zakonima i dopunama tu stavku o upisivanju  motora na elektricnu propulziju.
Naravno da je debilno da trolling motore mijesaju s elektricnim pogonskim motorima, nije iskljuceno da je Novak u krivu i da me nije razumio iako sam mu objasnjavao da je to trolling motor.

marina1983

Prve godine obično sve bude besplatno i povoljno .

Kugla

Citat: Dukson  u Svibanj 16, 2023, 09:32:22 Javim sve, iako nisam nasao u pravilniku u camcima niti drugim zakonima i dopunama tu stavku o upisivanju  motora na elektricnu propulziju.
Naravno da je debilno da trolling motore mijesaju s elektricnim pogonskim motorima, nije iskljuceno da je Novak u krivu i da me nije razumio iako sam mu objasnjavao da je to trolling motor.
Ništa nećeš upisati, još im sustav nije proradio, još nema novog pravilnika, ja čekam več 3 mjeseca i ne znaju kad će proraditi, katastrofa  :uf:

maverick

Cijela Županija čeka od zimus...luda kuća ali navodno da su bili na nekoj edukaciji pa da i to sad trebalo funkcionirati

Kugla

Bili na edukaciji ali ništa od toga, ajme pa to samo kod nas ima  :uf:

maverick

Momci su jucer došli čestitati rođendan koji dan ranije...donijeli ovaj volan za poklon.....hvala im...

ALU-bel

Citat: maverick  u Svibanj 28, 2023, 16:43:25 Momci su jucer došli čestitati rođendan koji dan ranije...donijeli ovaj volan za poklon.....hvala im...

Citat: maverick  u Svibanj 28, 2023, 16:43:25 Momci su jucer došli  :red-card: čestitati rođendan koji dan ranije...donijeli ovaj volan za poklon.....hvala im...

Leb ti ... kaki ti ono kablovi usukani kod komande... kao da neki amater radio... :red-card:

ljuska

Izgleda da majstor nije pozvan na rođendan :stripii:

maverick

Rastavio...adapatacija je počela ali onaj Shark na slici je prije mene pa fokus je na njemu...ja cu poslije ...valjda budem nasao nekog majstora da to posloži  :stripii:

Kugla

Susjed samo zovi, vidio si moje uradke zar ne  :occasion14:

maverick

Jedna od sinoć

maverick

Nesto ce snijeg...minusi...ajd u bazu , ako se sta proljepsa vrijeme mozda ga i vratim nazad...ako ne...tu smo di smo  :stripii:

operating engineers local 12