PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Susjed jel možemo organizirati neko vađenje i mog ovih dana? Ili da zvrcnem nekog?

maverick

Moraćeš nekog drugog  :icon_salut:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Danas tenkiranje , vaganje i gas u vodu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Čamac, motor, pun yamahin rezervoar, dva akumulatora, sidro i veslo...ravno 600 kg...

mossi

Ja godinama želim to da uradim.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Nama danas bilo dosadno...pa uglavnom zanimljivo...

maverick

Sad zbrajam za ono sto znam koliko je tesko  :stripii:
Akumulator 22,6 kg
Baterija 12 kg
Motor 110 kg
Pun rezervoar...mislim da je 24 kg
Sidro 2 kom po 6 kg
Ima boje i prajmera 7 kg
Moram izvagati kutiju di sjedim...i gumu koja glumi bokoštitnik
Ima nesto bitvi...ima par kg instalacija  :stripii:  i nekih guma u komorama na podu Tako da je sam čamac ispod 400 kg
Kod kuce jos imam bar 100 kg pribora  u  elektro motoru...još jednoj bateriji....kutije u kojim su stvari za kuvanje ...rez odjeća itd itd...

maverick

Danas sam ga malo propirio :clap2:

Mornar Popaj

Bravo,
I ja ću svog za koji dan

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Otisao na pecanje a zaboravio varalice  :stripii: pa se vozao bez veze

ivan 84

Citat: maverick  u Veljača 05, 2024, 19:10:04 Otisao na pecanje a zaboravio varalice  :stripii: pa se vozao bez veze
Nisi jedini :stripii:
I tata bi sine...

maverick

Sjeo u čamac...obukao odijelo...obisao malo pozicije...kao nasao ribu na sonaru...jos i kut izabrao...otvorim komoru...a ono k...njega sam jedino mogao i zabaciti...otisao do Hrankija...on jiga...ne bi rekao evo ti dvije gume...leb te pa kao da kostaju 50 eura  :stripii:  :stripii:

hranki

Nisi ni pitao a reko si da nemaš štapove :violent1:

maverick

Citat: maverick  u Prosinac 12, 2020, 16:59:52
Citat: maverick  u Listopad 02, 2020, 14:20:06 Jbg....jos stolica fali ali zaposjela je ona kerina...

Nisam zadovoljan ovim crijevom koje je serviser stavio kad je montirao motor...dizi spustaj, kad je plitka...em je puklo napola...em je ko ona stvar... :uf:
Imao sam prije i ono mrezasto pa nisam bio zadovoljan ni s tim jer se nakon odredjenog vremena nakupi prljavstinom pošto mi je čamac vecinom....tj stalno na vodi pa neko lisce itd itd...Yaha uz to ima i nedostatak da na kucistu nema mjesto gdje se to crijevo natakne i stegne nekom šelnom...pa sve to skupa mi se ne svidja...Ima li netko neko pametnije rijesenje...ili da omotam nekom uv trakom...
Jos od početka me ovo crijevo zivciralo..i taj nesretni prihvat na yamahi je rijesen nikako...Ali sad cemo to ispraviti

maverick