PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Gde si iskopao?

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Ima kod nas, neka firma na moru...90 eura plus metar crijeva 10 eura..plus valjda troskvi dostave...Denis je isao po svoj motor pa je dofurao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Nova tura nova avantura

mossi

Svećice na 100 sati ili jednom godišnje.
Uradio to prve godine na F25 i nikad više.
Prodao ga sa 4 nove svećice stare jedno 7-8 godina.

Čitam po forumima, klasična podela mišljenja: jedni striktno na 100, drugi ne i na 1500 radnih sati. I ti drugi tvrde da je to bacanje para i vremena pošto nema razlike ni u radu ni potrošnji, a i fotografije svećica dokazuju da su sasvim dobrom stanju, svetlo braon razmak ok.

maverick

Nisam ni pogledao svoje kako izgledaju na cca 180 sati...Kupio pa bas uporedim kad budem mjenjao i poslikam  :ok:

Garofeeder

Proljetos na Hondi nakon 300 sati kupim svjecice, izvadim stare a one ko nove. Jebiga, kad sam ih izvadio a nove vec kupio stavim nove, ali necu skoro.

Niklene su elektrode.

maverick

maverick

maverick

Pomalo napredujemo...izmedju mekih drugih obveza malo vremena se nadje i za mene. Jack plate rastavljen...ofarban i vraćen nazad. Denis je glavni "krivac" odradio je vecinu...ja sam samo ofarbao...

Dukson

Izgleda top! Moj JP se vise ni ne vidi od alge i oksida :D

maverick

Ovo bi trebalo u temu zasto ne idem na pecanje..ali uz ostale poslove...popravi ovo...promjeni ono...ispoliraj to...

mossi

Znam da si negde napisao, ali ajd ponovi koji je model i dimenzije te inox elise?

P.S. šta misliš da li bi ta pasovala meni.
Ja izvrtim nekih 5800 obrtaja sa 13-kom

maverick

Ovo je 10 1/8 x 15, Ja s tom 13 koja je dosla uz čamac vrtim na 6100...ti malo sjediš više prema naprijed pa od tud i nešto malo okretaja nego kod nas. Ova elisa daje jedno dva-3 km realno vise na max brzini...kod Denisa i nesto više...ali meni je to realno samo lijep detalj na čamcu i volim kad se presijava na plaži za sve ostalo je preskupa ...Imali smo tj Denis je imao par pokusaja da kupi vani povoljno ali za sad od toga ništa pametno...