PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nema brisanja...ovo je podsjetnik da si duzan litru jabukovače  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Nije moj kom.

Samo kaži gde i kad.
Verovatno ću ove godine na DOKov kup 20.10
Ponesem degustaciju!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Odlučio sam ove nosače za stacionarno pecanje promjeniti drugim...rijetko pecam ali mi valjda dosadno a voda visoka

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

Napravio od inoxa...čep je plastični ali kontam da budem i njega od inoxa kad bi bude dosadno kao danas  :stripii: ostane mi da ih silikoniram i učvrstim

maverick

Denis me kritizira što ga nisam spomenio...ideja je njegova...a ja po običaju budem šljaker  :stripii:

maverick

maverick

maverick

maverick

maverick

Kao u onoj emisiji što ide svako jutro...imaju ono..."minuta za vas" tak da sam i ja došao na red...Naravno svaki put sve skuplje..dvije litre ulja, filter, impeler i dvije brtvice..90 plus eura. Ulje za petu imam od prošle sezone...

maverick

mossi

Jel se vidi razlika u mlazu?

Bravo čika Mario, ja moj menjam na 10 godina.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

S obzirom na pedesete mlaz je jos odlican, ali sto se tiče yamahe  :stripii:  tamo je bitnije da imas tlak vode u motoru a ono sto vidiš je samo kontrolni mlaz. Mi koji vozimo na jackplate...i koji ljeta provodimo na plaži...pa tu i tam uz pelin ili dva zaribamo po pijesku smo svakako u rizičnoj skupini. Ima čak i slika gdje se vidi kako je impeler ispucao a na slici gdje je na osovini se vidi koliko je on "predan" obliku kućišta i sigurno ne hladi puni gas. Ja sam uvijek skloniji nekoj prevenciji i redovitim servisima nego otklanjanju kvarova...Ali nije to neko pravilo...ja sam samo sretan sto je i moj čamac stigao na red  :stripii:

Kugla

Sad ide moj nadam se koji dan  :ok:  Pelin ohlađen, zero cola spremna  :uf: