PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Sta si naumio umjesto bitvi za vezanje?

maverick

Bit ce bitve...ali nece biti na cijevi...Šimic to stavlja naprijed i nazad ali s unutrašnje strane...na samoj cijevi kod mene nece biti bas nista ...osim te gume...valjda... :stripii:  Ja s vama podjelim ono sto sam ja osmislio a da li ce to biti izvodljivo jbg ne znam...javicu i ako ne bude valjalo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Javi pogotovo ako budeš razočaran finalnim proizvodom, pa ga odlučiš dati u bescjenje po kilogramu  :stripii:

maverick

Jedino s cim mogu biti razočaran je velicina kupljenog motora. Čamac podnosi 115 ks pa ako bas bas bude lose isao onda cu tu raditi neki update ali bio bih najsretniji kad bi to islo solidno s ovim sto sam vec kupio. A rade ovi stvarno....ne zahebavaju se... :stripii:
Nema tu jos puno grubih radova...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Nema razloga da ne ide sa 60

Filip_ZG

Koje su dimenzije na kraju? Ovakav slican bi dao raditi ali sa V dnom jer ce mu biti primarna namjena morski ribolov tokom godisnjeg ili brzinski vikend ribolovi.

Imam u glavi neke dimenzije 600×205 sa visinom stranica od bar 70 cm ali to naravno zavisi od majstora što preporučuje.

Da li AluBel uopće radi takve čamce sa V dnom?

Motor bi isto išao 50-60ks min.

Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk

maverick

Ovaj je 600 duzine i 215 širine...s tim da naglasim da je to bas brutalno široko za ovakav tip čamca. Da ima u planu krenuti s izradom prototipa s V dnom, vec je radio jedan ali sad bi to bila neka poboljšana verzija. Visina stranice je sezdesetak cm...mislim da na tu širinu je to sasvim pristojno. Što se tiče motora...ja sam se tu malo istrčao pa ispricao svima da sam kupio 60 ks  :uf: pa vec danima me masiraju na kafi kako ce to sve skupa ici nikako i bla bla da sam trebao veci itd itd...Pa je sad definitivno fokus na tom da se to što prije isproba a sve ostalo pada u vodu  :stripii: :stripii: Moje osobno misljenje je da bi takav čamac s tih sezdesetak ks trebao ici dobro...ako ne za necije druge onda za moje standarde...jer ipak sam do sad vozio 30 ks...ali ajd....ostaje jos malo varenja pa farbanje pa montaza motora. Kako god 6 metara nije nesto previse ali sve dimenzije u čamcu izgledaju drukcije...pogledaj kako prednja komora izgleda normalno a duzine je 2.30... :stripii:

Filip_ZG

Pricao sam sa ekipom koji imaju alu i vele da takve duzine ide cisto okej i sa 40ks motorima ako nisi neki divljak i oces glisirat ko lud non stop haha

Meni ne treba da letim po vodi nego da se mogu normalno voziti tako da mislim da ce biti i ovo okej.

Kolko su stranice visoke na ovom camcu?

maverick

Stranice su šezdesetak cm a i ja se nadam da ce biti dovoljno...osim ako ne bude ..na konje mislim  :stripii:

ZeroCool

Citat: Filip_ZG  u Rujan 07, 2020, 11:25:57
Pricao sam sa ekipom koji imaju alu i vele da takve duzine ide cisto okej i sa 40ks motorima ako nisi neki divljak i oces glisirat ko lud non stop haha

Meni ne treba da letim po vodi nego da se mogu normalno voziti tako da mislim da ce biti i ovo okej.

Kolko su stranice visoke na ovom camcu?

kakvu voznju smatrate ok?  :stripii:

dravskispiner

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

maverick

A neka krajnja brzina mi je onako ..necu reci ne bitna ali ionako cu to izmjeriti sad i tko zna kad opet. Volio bih imati dobru brzinu u ekonomiku....da mogu voziti recimo 45 kmh i putovati opusteno bez da gazim motor...jer ipak ja do Dunava i nazad opalim i 100 plus kilometara sto nije zanemarivo
Radovi su tu...recimo da je finale..

image uploader

TonyC

Ivan Borojević

Tebi ne treba kabina, već kad počne kiša ti fino zalegni u tu prednju komoru i sačekaš da stane, pa ponovno pecaš. 230cm u tu duljinu i širinu možeš još nekoga staviti, čisto da vrijeme brže prođe. :stripii:

mossi

Vidi ako će ti biti lakše, kad prvi put dodješ na Dunav, možemo na crtu.. u kafu..  i zezanje posle.. Ja ništa iz čamca neću vaditi.. plus imam šajbnu ... i slinu koju ću možda oprati ako mi javiš 5 dana ranije..

Navijačima nećemo javiti termin, probne vožnje..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk