PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Zar si uopće sumnjao u to
Ne rade nešto ažurno ni radnim danom, a kamoli subotom..

Jedino pozitivno iskustvo online s kompare.hr kad sam trebao osiguranje za skuter. Pošto je bila malo komplicirana situacija čuli smo se telefonski, mailom mi poslali sve što treba, uplatio i nakon 15-ak minuta dobio broj police na mail. Sutradan otišao na tehnički i gotovo. "Papirna" polica stigla za nekih tjedan dana ali to me nije brinulo
E sad, ne znam kako ide s čamcima, rade li sve osiguravajuće kuće i to ili ne..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

maverick

Polica je trebala biti gotova jucer a danas u 10.30 dodjem po nju...ali ajd...nema veze...nece mi jos jedan ili dva dana pokvariti dozivljaj...mozda bude i sjedalica gotova pa sve ide zajedno u vodu onda
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ako si platio po ponudi jucer onda ti vrijedi

maverick

Nisam...prije sam produzavao kasko svake godine i to je bilo ok. Zaboravio sam da izmedju ostalog treba netko od njih izaci i poslikati. A navodno od sedmog mjeseca osiguranje plovila je osiguranje visokog rizika pa moraju dva osiguratelja kliknuti na jednu policu....ako sam dobro zapamtio...uglavnom....polica u pon...poslije slikanja...Taman imam vremena da pregledam pokoju sitnicu koju sam imao u planu sfušeriti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Valjda će i te budalaštine jednom kod nas nestati.
Zamisli, hoćeš nešto kupiti, plaćaš gotovinom i još moraš moliti, urgirati da ti uzmu novce   :uf:     :stripii:    :crybaby2:

Već tjedan dana pokušavam kupiti roving, zovem urgiram i još mi nisu uspjeli poslati predračun da im platim unaprijed   :sha:    :uf: i dostavim kopiju uplatnice :sha:   :uf:   :crybaby2:   :stripii:   :crybaby2:

Jednostavno nije za vjerovati   :pirate: al jbg. tako živimo
Živci zbor i idemo dalje  :ok:  :stripii:

Rap

Citat: maverick  u Listopad 03, 2020, 17:42:38
Nisam...prije sam produzavao kasko svake godine i to je bilo ok. Zaboravio sam da izmedju ostalog treba netko od njih izaci i poslikati. A navodno od sedmog mjeseca osiguranje plovila je osiguranje visokog rizika pa moraju dva osiguratelja kliknuti na jednu policu....ako sam dobro zapamtio...uglavnom....polica u pon...poslije slikanja...Taman imam vremena da pregledam pokoju sitnicu koju sam imao u planu sfušeriti  :stripii:
Za to ne znam ( za dva osiguratelja) znam da su se uvjeti promjenili i da je skuplje nego lani.

maverick

A nisam ni ja znao...danas mi ispričali..mozda je neka patka zato sto nije napravio na vrijeme..a cijena...onako...sta ja znam...solidna...tj duplo skuplje nego sto je bio shark...vidio sam da ima klauzula preko 15 cvorova pa se onda mnozi nekim koeficijentom...Inace se ne zamaram s tim stvarima ali ajd ...glava mi je ionako puno beskorisnih informacija pa nije ni ovo na odmet  :stripii:

mini I

Citat: maverick  u Listopad 03, 2020, 17:42:38

Produžio kasko osiguranje negdje krajem 7. mjeseca , ista cijena kao i lani :icon_scratch:
možda je poskupilo kasnije  ,ili ide po snazi motora :dontknow:

maverick

A jbg...bez njega se ne moze...Bitno je da sam danas spojio muljnu pumpu i da roka kao luda....zaboravio slikati jer sam morao dalje  :uf:

Rap

Mozda kod privatnih nije,nisam odmah o tome razmisljao,jbg ja osiguravam u gospodarske svrhe a tu je podosta promjena spram prosle godine.

maverick

Ervin

Dobar tajming, sad kreće pravi ribolov...
Baš lepo si ti to skockao. Svaka čast!

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

maverick

Trajalo je bar meni....cijelu vjecnost...a kad gledam cetrdesetak dana nije tako puno.....Uglavnom..u vodi sam  :clap2: :stripii:

ossa

ČESTITAM ako nisam, ako jesam oprostite.  :hi:
Naidju krize, drukcije grize...

im84

Bombona  :ok:
Sad zaseri taj tepih vec, red je  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing