PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A valjda budem nesta i upecao ovih dana...ako nista mrezu za kedere vadim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Puj puj, Marijo jesi to ti  :eek:  :stripii: :stripii: :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

ALU-bel

SMT

:stripii:

Ufffff... :uf:

Momacki... Ponese to...

Inače, te boje i to kako si finiširao čamac :clap2:... Bas lepo... I ta guma kao detalj...Diskretno, svedeno a opet atraktivno, cela kombinacija...

hranki

Tko se našao na karišici u tom  trenu mogao je kupit ribu po obali,a ja spakovat štapove pa s njima na pivo :red-card:

maverick

Smt..ispalo je tako kako je...dovrseno nije..A Hranki  sta se bunis...nismo toliko lose drustvo za pivo  :stripii:

SMT

Rekao bih po ovoj vožnji da si zreo za tog Tracera sto si spominjao... :stripii:
On ti je 115KS u 3 cilindra, solidno ispucava :hi:...

maverick

I ovaj moze 115 ks..supruga je htjela ali meni bilo glupo stati na sporanj s takvim motorom i bacati rapalu  :uf:

alex7777

Citat: maverick  u Listopad 08, 2020, 17:58:31
Karasica od 0-65...ja i Čada

A Brate i tebi nije lako , moram priznat  :uf: :stripii:

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

hranki

silure

maverick

Ovo je jos na dijelu di je Karašica "široka"...ono od dan prije gdje normalno"uska" nisam ni smio okačiti  :stripii: :stripii: Šimić bi popizdio da vidi di sam proterao čamac....