PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Teska sezona, posla preko glave...ali u garazi smo  :stripii: stigao je red i na nas...Jura je trazio da ga slikam kako kao nanosi antialgin... :stripii: ispunjavam zelje..

free online image hosting
Inace glavni majstor je Toktiz
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Namontirao one palčiće di ce se guma kaciti

Sad oba lesatha mogu biti tu na konzoli...rame uz rame...

photo hosting
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Sutra sam nesto u guzvi...u petak ide instalacija...malo rasvjete...ona dioda...drugi akoš...i to sve pospajati...vikend je predvidjen za nudizam na palubi....pa ako me tko sretne...neka uzme u obzir da je voda jos hladnjikava  :stripii:
Čekam onog iz belišćanske tvornice čamaca da dofura one nosače za pecanje pa da i njih namontiram...uglavnom...napredujemo

alexdja

Citat: maverick  u Svibanj 18, 2022, 21:08:20

Na slici izgleda kao da JP stoji pod dosta većim uglom od samog zrcala...

Je l' to optička varka ili je nešto umetnuto za veći ugao?

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Optička varka je, ali ima i ta opcija...Radili smo te šliceve pod kutem a ne paralelno s materijalom...tako da dobijes nesto veci kut zrcala nego sto je inače tvornicki napravljeno.......Mislim da je kod Retfale tako....ako se ne varam... :sha:

maverick

Kaze kćerka, tata neki čiko ostavio neko željezo pored kapije. Alu Bel...hvala na brzoj dostavi a šarani nek se sami rane posto ubrzo izlazim na pecanje  :stripii:

jurajurajura01

Taj ciko zuri na pecanje ipak je petak

maverick

Pa da...dobro si sjetio...jos me iznenadio s brzinom a bijah mu samo usput  :uf: :stripii:

retfala

Ovako izgleda kad je veci kut na JP

maverick

A jebote...zaboravio sami kako smo to vec radili...evo gledam i sam se sebi divim.. :stripii:
A sad dosao kuci...osim sebi bas sedivim i ovim nosacima za pecanje...bas ih je opravio...upakirao...ispolirao....vidi se da nekih inzinjera u proizvodnji vise nema  :stripii:

hatred

maverick

pajdo77

A koji je to vrag?

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

ALU-bel

Neke inox pizdarije da malo oteza camac... mali je i lagan ...  :stripii: :rofl2:

ALU-bel

Ajd sastavi to stavi slike... nemas nacrt pa pazi da ne okrenes naopako...  :stripii: :stripii:

maverick

Znaci ovako...Ante razvlači struju, ja i Jura se igramo s onim pelinom od zadnje slike...tako da sve je moguce i naopako...i nikako...i tako pomalo  :stripii:
Ovo je rasvjeta s boka unutar čamca

Majstori na djelu