By MLB

Autor mlb, Rujan 23, 2020, 18:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Radovi su počeli i na mojoj dereglji!!

maverick

Bas mi je drago da je u toj fazi  :clap2: ima Dunav da popizdi kad dodjemo svi tamo s tim limenjacima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

I ovako lijep čamac zasluzuje i posebnu temu :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Mlb daj neke dimenzije, nešto.. Bilo šta   :toothy9: super izgleda  :thumbsup:

mlb

Ugrubo , 5,5m dužina , 132cm u dnu , gore je 180cm , sav je rađen od 3mm almg5 , bigovane stranice , bigovano dno . Dno i stranice su iz komada , ima duplo dno (zatvoreno i ispunjeno stirodurom) , dvije komore s tim da je u zadnjem djelu podjeljena na tri od kojih su dvije zatvorene(i isto ispunjene stirodurom) tako da je čamac nepotopiv! Sad sljedi finiš , farbanje , tapaciranje , ugradnja motora i opreme ! Nadam se da ću to brzo rješiti jer sam već dugo "na suhom " kao svi koji smo uletili u te šeme sa novim plovilima!!

Scarra

Bit će super, jedva čekam da i moj krene u izgradnju ovih dana pa da i ja otvorim novi topic  :toothy9: i drago mi je što vidim da još netko radi čamac a da nije u V na vrhu nego klasik  :toothy12: :notworthy:

mlb

Bilo bi dosadno da svi imamo isti ukus!!  :icon_biggrin:

silure

Jako ljepo izgleda, to je to duzina i sirina mora biti brutalno stabilan a i brz  :ok:

mlb

Društvo ko treba tepih ima još u pevecu nešto za 19.90 po kvadratu!!

Scarra

Citat: mlb  u Rujan 24, 2020, 08:57:55
Društvo ko treba tepih ima još u pevecu nešto za 19.90 po kvadratu!!

Koja boja?

maverick

Mislim da tamo imaju zeleni...ali je tanji...pogodan je ako ces vaditi tepison i srolati ga pa stavis u komoru recimo  :ok:

mlb

Smeđa , crvena i siva imaju trenutno , imaju i zeleni ali taj je debel!! Meni odgovara ovaj tanji za ljepljenje!

maverick

To ces lijepiti po bokovima i po komorama pretpostavljam...a na pod neces...ili hoces...

mlb

Na pod ću samo iskrojiti takav komad i kad se iskida zamjenim ga , kao i na prošlom čamcu

mlb

I ovaj dio je gotov! Sljedi tapaciranje!!