By MLB

Autor mlb, Rujan 23, 2020, 18:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: mlb  u Listopad 23, 2020, 17:45:13

Eto zaprljao sam ga i to je to što se slikalo na tepihu! :icon_biggrin:

Matori,

Imaš veliki camac, motor i taj tv... Samo su ti slike male... Nasteluj tu nešto da vidim taj camac... Ništa ne vidim...

No

Opa SMT poplavio i odmah - de naštelaj to, da vidim taj čamac, ništa ne vidim.

:occasion14:

SMT

Citat: No  u Listopad 23, 2020, 18:49:14

:stripii: :stripii: :stripii:

Čekam da me Marijo “od plavi” :hi:... Želim biti samo drug član :hi:... Bio sam se zezao, pa su me ubacili međju “rukovodstvo”... Ja ne znam ovo zvanje ni izgovoriti :stripii:

Stvarno mu ne vidim slike od početka teme...

maverick

Mladene molim te zanemari ovo Jovanovo spamanje teme  :stripii: Reci ti nama kako juri komplet...sve lijepo izgleda pa kontam da moras biti zadovoljan...riba u camcu... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: SMT  u Listopad 23, 2020, 18:54:47
Citat: No  u Listopad 23, 2020, 18:49:14

:stripii: :stripii: :stripii:

Čekam da me Marijo “od plavi” :hi:... Želim biti samo drug član :hi:... Bio sam se zezao, pa su me ubacili međju “rukovodstvo”... Ja ne znam ovo zvanje ni izgovoriti :stripii:

Stvarno mu ne vidim slike od početka teme...

:icon_thumright:

dravskispiner

Jel to ide preko 6 banki ili... :eek:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

mlb

Evo SMT još koja slika , sad kako ispadne vjeruj mi da je i predobro koliko ja baratam s tim!  :stripii:

maverick

Di si nabavio torbicu za sonar  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

mlb

Što se tiče brzine nisam nešto puno jurnjao, motor moram još dosta dići jer mi užasno prska , pun opreme (cca 100kg) plus ja i taj ne podešeni motor sam u spio doći do nekih 63km. Naguram ga nešto preko 6000 okretaja , na 4500 okretaja idem 51 iz nekih 10l potrošnje. E sad ćemo vidjeti šta će se desiti kad preraspodijelim težinu iz prednje u zadnju komoru i kad podignem motor par centimetara gore. Ovo sada je više nego dobro kako sam se prije vozio! Sve u svemu mogu reći da sam zadovoljan!

mlb

Rap

Tih 100 kg na tvom motoru je zanemarivo

jurajurajura01

Sad se vec vrtis pred blokadom a kad ga jos dignes provrtit ce, onda veca elisa
Ali kod mene je 100kg opreme je bilo pod normalno i barem jos jedan osoba

mlb

Sori , krivo sam rekao , nešto malo do 6000 okretaja (5800-5900) , dići ću ga svakako da mi ne prska , to mi je bitnije nego dati ful gas! Do 50 km mi je ok vožnja , sve preko toga mi je manje bitno!

jurajurajura01

Tesko izbjeci prskanje radi korita i pogotovo u kruz brzini, voda se odbija od kavitacijske na motoru i imas malu krijestu a kad bi ju digo van linije mozda napamet pricam vuko bi zrak