problem zajednice ribolovnih društava

Autor šime, Siječanj 30, 2013, 11:22:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Zna se za barem 5-6 ljudi koji haraju svaki dan tim dijelom Drave, i svi znaju, ali što ti sve to vrijedi? Nemoj krivo shvatiti, ali bez nekog video materijala, nema ništa

dravski pecaros

ma da haklaju..pa mreze su na ulazu u hagl 24 sata kad drava raste...danas mi covjek prica da se pojedini decki hvalili kado im niko nista nemoze jel imaju zastitu policije i visokih clanova stranaka...ma sam cekam skupstinu ima da jim sve u lice kazem corbi stojicu i ostalim seronjama iz zajednice valpovo...

Greys

Sve mi je poznato, i svi će šutiti i gledati te kao da im ništa nije jasno, kako to već biva, nažalost

šime

UPOZORENJE, dečki nastupanje na skupštini kao pojedinac ste u startu propali(ostali če šutjeti i u biti vas podržavaju, ali se neće nikome zamjeriti) SAVJET:dovoljno su tri-četiri čovjeka koji će biti uz vas i neče šutjeti ili vas nadopuniti ili onako žustro podržati samo nesmiju šutjeti i vidjeti če te kako lavina kritika kreće od onih koji su šutjeli (I trpjeli).SAMO SE ORGANIZIRAJTE bez toga nema ništa i NEBOJTE SE RADITE POŠTENO, TREBAJU SE NEPOŠTENI BOJATI.

dravski pecaros

znam šime da sam nemos puno toga uciniti..probat cu skupiti jos par ljudi pa kako bube bude..ak ne sam cu reci sta mislim i iznjeti neke podatke koji su 100% pa nek se zamisle..zelim bar pokusat nesto promjeniti da i za 10 godina imam sta pecati i uzivati u onome sto najvise volim... :icon_thumright:

šime

Dravski imaš svu podršku i nadam se svih nas forumaša,nedaj se .Ako trebaš bilo kakovu pomoć pucaj tu smo.

dravski pecaros

Šime  :notworthy: ti si me i potako na sve to...23.2 je skupstina pacemo viditi sta ce biti..javim sta su rekli.. :icon_thumright:

šime

Drago mi je da sam barem nekome potakao da iznese  probleme  na mjestu gdje je to i pravo mjesto i to je parvi put.Vidi neboj se ničega , na ti i mi svi ostali ,ne treba se istine bojati,lopovi i prevaranti su na tamnoj strani i oni su zlikovci, toga se držite i doći će sve na svoje sigurno, kad tad.

dravski pecaros

neboji se ja samo nisam do sada imo mjesto di sa ljudima o ovom raspraviti..ovaj forum je pravo mjesto...i ucinit cu sve sto budem mogao da rjesim bar sto mogu...prije 2 godine sam mrezu izvadio i zapalio covjeku pred vikendicom i nikad vise tu nije postavljena mreza...ovo sad sto cu pokusat je malo veci podhvat jel ti imaju dobru zaleđinu ali ak nepokusam grist ce me to sto nisam pokusao nista uciniti..

dravski pecaros

juce bila drustvena skupstina i ja postavim par pitanja ljudima iz zajednice valpovo ali konkretnih odgovora nema...jedino mi lik poslije skupstine u cetir oka rekao da neke stvari jednostavno zaboravim jel dobro je to organizirana ekipa u suradnji sa policijom i tesko da ce neko poduzeti nesto oko toga...ja sam reko sta sam misli a uvidio sam da je KORUPCIJE JAKO PUNO

miha

u vezi krivolova ili čega ako nisu u stanju rješit probleme onda se odlazi sa vlasti a ne biti na vlasti jel vlasta je bogata i vlasta te časti. ako su tamo samo da bi popili što više piva i pojeli što više čobanca MUKTE onda slobodno možemo i bez saveza zašto kupovat dozvolu .jedni mogu a drugi ne koje gluposti treba zaista izač u javnost i prozvat imena Dimnjašević svake nedjelje na slavonskom radiju priča gluposti .mi radimo mi rješavamo probleme itd

dravski pecaros

konkretno ja sam reko za valpovacki hagl i rekli su da te ljude sto tamo harace stiti policija i da bolje ni neulaziti u to jel mozes samo najebati

Greys

U pravilu to sam ti i rekao prije nego što si to saznao na ovaj način. Točno se zna tko i kako radi na tom području, ali eto. Vrijedi pravilo:''Što vidim-nevidim, što čujem-nečujem''. A zašto onda dajemo 500kn za dozvolu, i da me još onda ''hebu'' u zdrav mozak, neznam.

miha

treba to sve mjenjat .a i kod vas na karašici se hvata štuka u križak i to po danu a onda slike i hvaljenje 5kg teška a unutra ikre 2.5 kile ima tog svuda nije samo hagl dobar izgovor zlata vrijedi