problem zajednice ribolovnih društava

Autor šime, Siječanj 30, 2013, 11:22:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A ne znam sto da ti kazem...nemoj misliti da nesto opravdavam...ali toliko smudjeva godisnje ulovi solidan smudjaros  :icon_biggrin: a ima ih podosta....
Zelim reci da problema ima na sto strana...i mozda bi ih trebalo poceti redom rijesavati...ovih dana je i taj hagl na redu..pa cemo vidjeti mozemo li isto uciniti  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

to su 100 %  podaci a iskrvolovi se puno vise..a lik radi sa mojim tatom isto tam haraci sam na dravi kod ulaza u hagli 2012 uhvato somove 56..32 i 18 kila vece i podosta manjih...tamo blinkeraju zapnu za mrezu a lik jos vice nemoj bacati tamo ljevo tamo je pregrađeno..to je tamo sou sta rade...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

mislim 45-46..to je kad se prođe nard jos uzvodno 1-2 kilometra prema beliscu...

čikli

maverick

cim malo popusti ovo vrijeme otici cu do gore... :thumbsup:

Greys

Maverick, ako znaš di Papak ima vikendicu,  50metara ti počinje Hagl :icon_thumright:

maverick

Znam gdje je...sam ne znam koji tocno kilometar  :thumbsup:

Greys

miha

miha

informacija sa valpovačke ribolovne skupštine koja je održana prošlog utorka. izjava predsjednika osječko baranjske zajednice od 2014 pecanje na Dravi i Dunavu sa jednom ribolovnom dozvolom.dali če biti obečanje ludom radovanje ili ......

maverick

dravski pecaros

kod nas su isto to rekli i prico sam sa jednim covjekom o tome koji pravo jebacki pozna i kaze da pravno fgledano nema osnove da se tekuce vode nesmiju sve pecati na karti kosto imaju pravo branitelji sa svojom kartom..zatvorene vode su druga prica...

Kugla

O tome ja pričam već dugo, pravo ribolova moramo imati na svim otvorenim vodama, znači rijekama, a na zatvornim vodama sa kojima gospodari pojedina zajednica to je nešto drugo, ali na rijekama dozvola mora vrijediti za sve rijeke u HR. Tako bi moralo biti.  :occasion14:

čikli