problem zajednice ribolovnih društava

Autor šime, Siječanj 30, 2013, 11:22:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Odakle početi...iz početka...a kako se postaviti da se kompletno vodstvo smjeni....mozda je u konacnici rijesenje bojkota kao sto su uradili nasi susjedi u Srbiji...ne znam , nisam ni sam pametan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

žalosno tretiraju nas ko ovce . oni žive za putne troškove i besplatno piče i klopu stare prdonje zasjele i palamude .sjednice su im vrhunac njhovog rada bla .bla .bla nije se udostoji rješit pitanje crva u ribi a obečo je na slavonskom radiju usro se da mu ljudi nebi karte kupovali nema veze nema tog kod nas to je kod komšija .

Retfalački mačak

A da ih uhvatimo jednog po jednog, sa svih strana maksimalno da ih napadnemo, organizirano? Znači,pisma, novine, televizija, političari, a idu i izbori????

miha

svake nedjelje se javlja u eter na slavonskom radiju Dimnjašević treba ga počet zasipat sa gomilom pitanja a ni na jedno nezna odgovor jedino što zna reč je bistro i čisto dobar prjedlog je bio za sajam a ima on i fejs profil pa ga treba i tamo malo posječivat pa možda se nešto desi

dravski pecaros

ja sam predlozio da neko pokrene prosvjed i to tempiramo za sajma lova i ribolova..garantiram da bi se skupilo barem 400-500 ljudi iz okolice...

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Veljača 24, 2013, 19:57:48
A da ih uhvatimo jednog po jednog, sa svih strana maksimalno da ih napadnemo, organizirano? Znači,pisma, novine, televizija, političari, a idu i izbori????
Tako je Mačak mediji i to onda funkcionira! A mediji jedva čekaju da im neko nešto javi i da mogu popuniti stranice i portale vjerujte!

miha

Kugla

Ma dobro Miha ali ja sam mislio na ozbiljne medije, i rekao sam već nekim ljudima na forumu treba sjesti i dogovoriti se kako i što da sad ne dužim ponovo. A ovo sa medijima funkcionira.

miha

ne ozbiljno fejs netreba pocjenjivati Dimnjašević ima profil na istom idi pa vidi galerija slikA naslikavanje godišnje skupštine bla bla bla

kawasaki

Brzi od Bolena.

Kugla

Miha ne podcjenjujem facebook i sam imam profil tamo, ali mislim da bi ostali mediji to na adekvatan način popratili.

miha

ma slažem se sa tobom naravno.valpovština info .glas slavonije itd organizirat okupljanje ribiča pozvat nekog od novinara malo popričat sa njima objasnit neke stvari .

dravski pecaros

ma sve se to moze ali ostaje ono da pravog efekta prema ribokradicama mozemo imati samo nuz pomoc policije a policiju boli kurac za to..odazovu se koji puta mozda uhvate neke jadnike a organiziranoj ribo krađi nece se oni sa tim zamarati...

maverick

Ja sam uvijek skeptican o nekim velikim organiziranim kradjama...uvijek bude svega...uvijek bude likova s strujom, mrezom i ne znam s cim sve ne...ali nisam bas neki pristalica nekih velikih organizacija...jer ribe u tom omjeru toliko ni nema...uvijek netko i na dunavu pozna nekog policajca i uvijek ce netko nekome progledati kroz prste...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

nemislim sad da se zarađuje na tisuce evra ali evo jednog podatka koji sam neki dan saznao..na haglu kod valpova ovu jesen uhvaceno i prodano 400 kila stuke..znaci podatak je 100 % tocan...ali sto je naj gore radi se o deckima od 28 i 34 godine i nemogu jim nista jel caste i policiju sa ribom...ne napadam sve plicajce ali dosta da su povezani sa 3-4 policajca i nece ji niko dirati..