YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Upalio pre neki dan, nemam snimak morate mi verovati na reč. Radi ko Ossina Honda samo malo lepše..

Oni problemi nestali sa malim servisom. I dalje mislim da je do konektora tj da leti negde povuče falš vazduh na 50+C kad stoji 15+ dana.

Navukao mu gaće na motor, stižu minusi.

Brrrr.

ossa

Imam i yamahu i hondu, tako da mozda radi yamaha lepse, ali je honda kud i kamo daiwa u odnosu na stellu.  :pije:
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Kad tenkiram imam osjecaj da prelazim godišnje 1000 sati  :stripii:  a realnost je ipak puno drukcija...

vnsny choice
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

I Denis se ponovio pa sastavljamo polako

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Nekako smo sastavili i ovu...cak smo morali kod  Duksona zaviriti di ide koji jack  :icon_scratch:

maverick

maverick

Danas namontirali inox...top speed 69...malo fali da dobacimo 70...gore je tenda koja bespotrebno koči i smeta i jack nismo dizali ni malo a ima jos prostora

baka

Odlično to ide, na koliko obrtaja se vrti pri toj brzini?
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

6100, toliko vrti i standarad yamahinu 13 i ovu inox od 15...

maverick

Nekad sam bio momak"gulio" stotku mjesečno. Šteta ovog "novog" ulja koje sam ispustio. Ali ajd..nedjelja je pa da korisno potrosim prijepodne dok cekam rucak. Izmjenio sam i svjecice...gornje dvije dobre...donje dvije definitivno trebalo promjeniti. Inace proslo ljeto i jesen sam intenzivno koristio elektromotor...svi povratci kuci s pecanja ...kupanja su vecinom bili na elektro...i mislim da se to poprilicno vidi na puno manjem broju radnih sati. Nesto tome je doprinelo i sto se ovu zimu pecalo manje i dosta blize...ali tu smo di jesmo

maverick

Jos jedan mali dodatak na yamahu...Getaway , jedan mali uređaj koji radi preko COMMAND LINKA...kompletna dijagnostika raspoloziva na ekranu Lowrenca...Nismo jos ni istrazili sve mogucnosti ali djeluje dosta zanimljivo...Pošto je Denis najznatiželjniji on je prvi kupio  :stripii: Uglavnom u startu smo omasili za jos jedan kabl pa smo isprobali s nekim sto smo imali na mom motoru a sad naruceni čekamo ovih dana

https://youtu.be/WtMcQjWs2JQ?si=x4TIgC_Ver2sJjV1

mossi

Lepo reže Yamaha.
Daj koju više za taj Gateway.
I slikaj sve 4 svećice.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

A to bi bila jedna kompletna yamahina dijagnostika preko nmea mreze. Ima i yamahino sučelje na lowrancu. Nisam se ni ja s tim dovoljno poigrao da znam puno vise. To cemo ovih dana na plazi u pelin i rostilj

maverick

maverick

Malo da i ja budem fency  :stripii: