Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Garofeeder

Za stariji svijet ce staviti mail udruge, tako mi bar rece El Presidente. Kako ce ici s aplikacijom na vodi  (prijava izlaska i to, jel) bas i ne znam.

alex7777

Citat: Garofeeder  u Siječanj 01, 2021, 12:25:00
Za stariji svijet ce staviti mail udruge, tako mi bar rece El Presidente. Kako ce ici s aplikacijom na vodi  (prijava izlaska i to, jel) bas i ne znam.
Koliko sam ja razumio zasad nista od tog glede prijava kad si na vodi i slicno zvao sam pp kopacki rit  :hi:

ĆIĆOK

Ne znam kome je u interesu da širi dezinformacije ali mislim da će novi zakon pomrsiti konce nekima! :sha:

Ili ne živimo u istoj državi?

maverick

Pomrsit ce konce mnogima...a mislim da ne sire dezinformacije, vec su neuki kao i obično vecina na pozicijama di ih je ugurala politika
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ĆIĆOK

Ni manje ni više nego netko ko vodi "pp kopački rit" kao ne treba ispunjavati mribič -jako interesantno? :eek:
Od prilike kao da djelatnik banke kaže da je čuo da nakon smjene ne treba prebrojiti novac.

maverick

Ma da...bit ce tu zbrke razno razne...jedva čekam da vidim rasplet....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: ĆIĆOK  u Siječanj 01, 2021, 19:09:28
Ni manje ni više nego netko ko vodi "pp kopački rit" kao ne treba ispunjavati mribič -jako interesantno? :eek:
Od prilike kao da djelatnik banke kaže da je čuo da nakon smjene ne treba prebrojiti novac.
evo ti pajta odgovora  :hi:

ĆIĆOK

dravski pecaros

Kopački rit kao ovlaštenik za svoje ribolovno područje može izostaviti tu stavku da se mora prijaviti na vodi

maverick

Pa onda bi mogli i ostali ovlaštenici...koji je onda smisao  toga

dravski pecaros

Možda ja ne kužim jel kopački rit ima zasebne karte ili kao mi??

maverick

Do sad su bile drukčije...a sad ne znam vidjecemo  :sha:

retfala

Ajd idem je sutra kupit da znamo o cemu pricamo :stripii:

alex7777

maverick

Jbg..ja sutra prvo moram u ribu da bih mogao po dozvolu preksutra   :stripii: :stripii: Šalu na stranu...pa moramo li ici tamo ili mozemo od kuce