Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Nisam,
Niska je voda, a i hladna za šarana
Obilazim neke nove terene

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Citat: crni74  u Veljača 25, 2021, 12:26:27
Kad ukucavaš zaporku obavezno moraš prvo upisati HRV i onda ide broj zaporke. Ako to nisi tak delal onda ti je to razlog zakaj ju ne prihvaća.
Znači u prvi prozor ide moj oib
Pa u drugi : HRV pa broj dozvole, bez razmaka

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Hvala ti kolega

Jel sa osječko-baranjskom dozvolom smijem pecati npr.
U Batini, kad odem kod kolege na vikendicu ?

miha

crni74

pajdo77

Jel ima na nekoj stranici saveza slika i upute korak po korak kako se uopće prijaviti na tu aplikaciju a ne da se raspitujemo jedan od drugog? Ja ću ju vaditi tek tamo u svibnju pa će valjda do tada proći sve ove dječije bolesti koje ju prate od početka ali za one koji  dozvolu vade u prvim danima tekuće godine bi bila poželjna detaljna objašnjenja i upute. Mogu samo reći jadni penzići. Prisjest će im pecanje.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Mornar Popaj

Citat: miha  u Veljača 26, 2021, 09:00:34
kakva je to osiječko -baranjska ....
Izvadio sam dozvolu za pecanje u Vukovarsko - srijemskoj županiji, zatim za Osječko - Baranjsku županiju, jer pecam na Savi kraj Županje i na Dunavu kraj Erduta.

Zove me neki dan kolega koji ima vikendicu kraj Barine, da dodjem u goste i pita me dali imam dozvolu ? Reko imam dvije dozvole za dvije županije ali moram se raspitat dali mi ova druga vrijedi za Batinu ?

Iako imam dozvolu za otvorene vode u Vukovarsko srijemskoj županiji, ta dozvola mi ne vrijedi za Dunav jer od Savulje u Borovu do Iloka gazduje zajednica ribolovnih udruga Vukovara, pa kada bi poželio pecati na tom potezu, trebao bi vaditi treću dozvolu.

E sad koja ili čija dozvola vrijedi za Dunav u Batini je ono što mene zanima. Osiječko-Baranjska ili neka četvrta ?

dravski pecaros

Batina je pod baranjskom kartom..u osječko baranjskoj županiji ti treba 4 ili 5 karti da sve pokriješ..tu na svoju imaš pravo Dunav do ušća,Dravu do 29 km

maverick

Nema osječko-baranjske....vec ima Osječka, Baranjska i Valpovačka...sto se tiče ove nase nesretne županije. S ovom iz Osijeka mozes pecati do Savulje u Vukovaru, Baranjskom mozes pecati u batini, iznad i ispod do granice s Parkom Prieode a tamo ti vec treba četvrta...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Koje ludilo s tim dozvolama  :uf:......pa zar ne može malo jednostavnije ?  :sha:
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

Nece nikad biti jednostavnije i to je to nazalost
Ako ne jedinstvena dobro bi dosla i zupanijska bar al nema se tu sluha i to je to onaj sto smislja zakon u ministarstvu  .rka iz fotelje po laptopu il sta vec radi on smatra da je ovo super dobro i to je to  :bye:

Darkestrah

Za Zagreb treba cca milja Eura, tak da uvijek može gore

Vadim ovdje dvje dozvole, taman 200 eura

Poslano sa mog Mi A2 Lite koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.