Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Ok bećari, tako je kako je. Nije sjajno, ali za pecanje u gostima sad ima opcija 72 sata za 100 kn
I to mi je sasvim prijvatljivo. Za otić u goste 3-4 puta godišnje nije strašno 👍
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

alex7777

ako si u istim gostima to ti je onda cca dozvola  :stripii: :uf:

Dr.Kucin

Gdje se može pročitati više o toj opciji u gostima 72h za 100kn?

Mornar Popaj

Opcija se zove trodnevna dozvola za 100 kn

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Dr.Kucin

Pa to baš i nije isto i nije baš sretna opcija kod nekih ovlaštenika. Gdje trodnevna dozvola košta 100kn ako se smije znati?  Ne kažem da nema, samo pitam. Ponadao sam se da je možda povoljnije za osobe koje kupuju godišnju kartu negdje što bi bilo fer, ali očito nije.

Baš sam gledao za Baranju - 200kn trodnevna

nekinho

Citat: Mornar Popaj  u Ožujak 01, 2021, 19:43:59
Opcija se zove trodnevna dozvola za 100 kn

Lega nema takve za te novce, bar mi nije poznato... kao što ti kažu kolege iznad, ima trodnevna za 200kn i sedmodnevna za 300kn
Bar toliko ja znam a ostalo pišite

Mornar Popaj

Znam da sam vidio javnu objavu na fejsu, od ribolovne udruge iz sela pokraj mene:
- godišnja dozvola ( za otvorene vode ) 450 kn
- sedmodnevna dozvola 170 kn
- trodnevna 100 kn
- dnevna 60 kn

Dr.Kucin

Ovo su svakako jedni od jeftinijih. Čak je i za Baranju OK cijena u odnosu na neke jer sam viđao i dosta skuplje dozvole. Brzom pretragom navodim ove dolje. Ima i skupljih naravno.

Ovo od 100kn je objavio "Strušac" iz Retkovaca? Cijena je manja od ostalih pa da pitam imaju li kojim slučajem samo neko malo područje za koje su ovlašteni ili su se isprsili i stvarno pokušali zadržati one stare cijene kakve su bile do sada u drugim zajednicama.

Primjeri: 

Brodsko-posavska - godišnja 500, dnevna 100, trodnevna 250, semodnevna 370

Ðakovo - godišnja 600, dnevna 100, trodnevna 250, sedmodnevna 400

Mornar Popaj

Da to je udruga koja gospodari sa malo vodotoka starog Bidja. Pokrenuli stvari sa mrtve točke, i uz veliki trud i angažman napravili puno dobroga za par godina koliko rade.
Njihova dozvola npr. vrijedi za pecanje na Savi

Dr.Kucin

Super, i drago mi je što se trude, ali nije to baš ogledna cijena dozvola. Bit priče je da su drugdje dosta skuplje sve vrste dozvola nisu 100kn pa i nije baš zgodno ići u goste, a pogotovo ne na noćenje s onom forom da dozvola vrijedi do ponoći, a ne puna 24 sata

alex7777

Citat: Dr.Kucin  u Ožujak 02, 2021, 23:08:49
Ovo su svakako jedni od jeftinijih. Čak je i za Baranju OK cijena u odnosu na neke jer sam viđao i dosta skuplje dozvole. Brzom pretragom navodim ove dolje. Ima i skupljih naravno.

Ovo od 100kn je objavio "Strušac" iz Retkovaca? Cijena je manja od ostalih pa da pitam imaju li kojim slučajem samo neko malo područje za koje su ovlašteni ili su se isprsili i stvarno pokušali zadržati one stare cijene kakve su bile do sada u drugim zajednicama.

Primjeri: 

nekazem da se nisi dobro informiso , naprotiv , ove cijene dnevnih i godisnjih nemaju veze sa mozgom naprosto TESKA bljuvotina koju ce mozda netko i prozvakat  :uf:

Rap

De napokon nauci quotat

Cijene prepusti udrugama

alex7777

neznam sta se desilo  :eek: inace to uredno odradim hbg

alex7777

na ovo sam mislio tijednu dozvolu platis 80% od godisnje  :uf:

Dr.Kucin

Pa da :D žalost što su i dvije trodnevne za 2x u godini otići jednake godišnjoj. Realno je po meni 2x otići na neki vikend negdje u okolicu, ali NE :D njima je to 500kn :D

Ðakovo 100kn naplati za korištenje brodića za razvlačenje sistema na Boroviku. Nisam išao nikad, ali s takvim forama ni neću. Sam si napravio brodić, mislim bit će fora barem ću sondirati dno jer imam i sonar... JOK  i to se plaća. Bolje onda da se ne smije koristiti. Manja sramota.