Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Slazem se, a imamo li koga na forumu da je imao kontrolu i traze li mu da je prijavljen
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

kliko ja znam nije obavezno biti prijavlje jel ne mogu  to svi  ispoštovati....ja sam se prijavio i ne odjavljujem se

pišta

Za neke detalje bolje se upoznati iz prve ruke nego rekla-kazala. Savjetovanje završilo, primjedbe dobile odgovor pa pročitajte.
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=16156

alex7777

nije mi jasno na koji papir da pisemo ribu kad nam nista nije dato  jer isti nepostoji

(5) Iznimno od stavaka 1. i 2., a u slučaju objektivnih razloga za nemogućnost upisa podataka o zadržanom ulovu u aplikaciju, ribič je tijekom 2021. godine obvezan, prije napuštanja ribolovnog mjesta, evidentirati podatke o provedenoj ribolovnoj aktivnosti u papirnatom obliku i te podatke unijeti u aplikaciju najkasnije do 15. siječnja 2022. godine.

(6) Evidencija ribolovne aktivnosti koja se u papirnatom obliku vodi na obrascu iz Priloga 6., koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i čini njegov sastavni dio, mora sadržavati sljedeće podatke:

Ime i prezime ribiča
OIB
Broj ribičke dozvole
Naziv ovlaštenika ribolovnog prava na čijoj ribolovnoj vodi ribič obavlja ribolovnu aktivnost
Datum i vrijeme odlaska s ribolovne vode
Zadržani ulov po vrsti/komadima/kilogramima

dravski pecaros

Citat: pišta  u Lipanj 24, 2021, 05:09:34
Za neke detalje bolje se upoznati iz prve ruke nego rekla-kazala. Savjetovanje završilo, primjedbe dobile odgovor pa pročitajte.
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=16156

A kod nas ribočuvar sam kaže bitno da se ima karta prijavu ko zna nek se prijavi ko ne opet dobro

Dunavski vuk

Jako loše napravljeno...

Garofeeder

Pricam ti pricu slomim ti kicmu.

Prica o on-line vadjenju ribolovnica je propala.

Prica o evidenciji ulova je laznjak. Som kojeg ulovim na Dunavu, na Grabovu i onaj na Staroj Vuki idu u istu vrecu, znaci korist od evidencije nula. Kao sto i Som iz Save, Bosuta ili Spacve idu u istu vrecu.

Prica o prijavljivanju izlaska na vodu je propala. A i cemu bi zapravo sluzila?

Lova za kitu Marjanovu od softvera je pokupljena-cilj ispunjen.

Smithwick maniac

Budući da su nam već svima pokupili po sto kuna za ništa mogli bi uložiti svatko još koju desetinu kuna i ako ima među nama pecarošima odvjetnik koji bi se uhvatio toga pa da ih malo porazbacamo
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Som o kojem pričaš je iz iste vreće, tj pripada istoj zajednici...istom klubu...koji gospodari svojom vodom, koja je ponekad stajačica, ponekad tekućica...Ta zajednica ti izdaje kvotu koju mozes uloviti ali te ne ograničava da li je to na njenom dijelu otvorenog toka ili neke bare...Monitoring bi trebali raditi mjesovito na svojim vodama da donesu neku mjeru koja ograničava količinu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"