Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

jura

Rajo ovo ti je bila šansa da Mariju uzmeš 20kn, tako šta se ne propušta mi čekamo priliku godinama :angel4:

Rajo

:angry4: pa što mi ne reče nitko  :violent1:
Neću moći spavat večeras  :BangHead:

maverick

za ovo me mozes ladno kresniti za 20 kuna...necu se buniti  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

stigle čizme...otišao malo na pecanje da vidim sta i kako...
stvari stoje ovako...od kad idem na pecanje ovo mi je prvi put da mi nije bilo zima po nogama...nesto toplije nisam nosio a ovu su mi jedno 6 ili 7 koje sam kupio ili dobio za tu namjenu...
koliko ce dugo trajati i kolko su izdrzljive ne znam...ali da su vrhunske , jesu  :icon_thumright:
i hvala Raji na trudu da mi ne bude zima  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

i najlakše koje imaš , neosjetiš ih na nogama :enjoying:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

Nemaš brige kolega , pa tu smo da si pomažemo  :icon_biggrin:

maverick

koliko ih dugo imate...nadam se da nece popucati kao one coromoranove sto imam

Darko

ja moje 2 zima , još su kao nove
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zrinkoos

Citat: maverick  u Studeni 18, 2012, 10:27:55
za izbjegavanje  ;D mada Tonyc ima slicne koje je kupio u Os, a ja sam svoje kupio u srb...jer bile su puno povoljnije...i njegove traju a moje su se raspale..rj je uzeo iste ovakave samo plici model...pukle mu prvi dan kad ih je obuo

ja iste kupio u Balzeru i prezadovoljan sam,vidio si i sam!!! ove tvoje nove me mame!!!  :BangHead:

marinela

Moje su iste takve Elvitonove i jučer su mi se noge smrzle.Razočarana sam,drugi puta nosim neoprenske čarape.
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

zima je relativna...moje se raspale.... :icon_thumright:

Surikarn

Citat: marinela  u Prosinac 17, 2012, 08:27:18
Moje su iste takve Elvitonove i jučer su mi se noge smrzle.Razočarana sam,drugi puta nosim neoprenske čarape.
Neopren je zastita od vlage...a  cizme oblozene krznom sa nutarnje strane + vunene carape su zastita od hladnoce :icon_thumright:

Lomnica_city

Jesi siguran da je neopren zastita od vlage?