Kupuje se novi motor

Autor Blade78, Ožujak 14, 2021, 22:30:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Dje si  Ribarčino  :hi:

Javi nam se nekad da ne brinemo… Jebes motore

Nestalo tebe s foruma, nestalo vedrog duha! :hi:

feco

Ehh Jovane majstorčino  :hi:, drago mi je što vidim da je stara prekaljena ekipa aktivna.

A čuj....nisam tamo, zaglavio ovdje , ne pecam iz protesta jer ne volim strane ribe, pa onda nisam ni za diskusiju.
Uskoro dolazim na svoj teren pa pokušati prevariti kojeg smuđa....i da se zna , ništa ne puštam, sve ćemo ispeći ili baciti u kakav dobar fiš.....željan sam  :stripii:
POLAKO I BEZ VEZE

baka

Malo smo se ponovili, Tohatsu 20, 5 godina garancije.
Jučer ga stavili na čamac i dobro to ide, samo još ostaje fino uštimavanje.

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Kugla

Čestitke na novom motoru i neka odlično služi. Pitanje gdje si uzimao motor i koja cijena ako nije tajna?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

Ipak si se manio onog 9.8 ?
Cestitam na kupovini. Posto znam camac, vjerujem da leti s ovim motorom
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Lijepo to izgleda a i tih pet godina garancije zvuči sasvim korektno. Nisam u nautici ali mislim da je Evinrude nekad davao također pet godina

baka

Citat: šajzika  u Prosinac 30, 2022, 13:11:17 Ipak si se manio onog 9.8 ?
Cestitam na kupovini. Posto znam camac, vjerujem da leti s ovim motorom

Onaj Tohatsu 9,8 je stvarno odličan motor, za svaku preporuku, samo glupo mi bilo hvaliti ga dok je bio kod mene. Prijatelj ga uzeo, a ionako sam mu ga posuđivao za gumenjak za more. Išao sam jako dobro i s njim, al' ovaj novi  :ok:.
Ne znam koliko će ići, tek ga razrađujem i moram uštimati to sve, nadam se da će biti dobro.

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

SMT

Bliži se proleće... Pašće i neka odluka... Mada sam je ja već "skuvao" u glavi... Dve su kuće, moguće... Samo Honda ili Yamaha... ovo prvo imam, drugo sam imao 2x... Nema trece :hi: ...

treba još neke, kockice složiti... Opcija da nastavim sa motorom koji imam je najeralnija... pogodjen komplet i sve ok... 5 god stara Honda, nema tu šta za dodati i oduzeti...

Ako ne budem realan :stripii:  :hi: ... Biće graphiteleader a i stella na prodaju... i Sg Peperu onaj exist... na kupice se žetona...

1) Yamaha 40/60 ili čista 60(sto bih ja više voleo).... Meni se linija motora ne dopada... mnogo je razloga sem toga, za ovaj motor...
2) Honda 40/60 ili čista 60, naravno... Meni lično najlepši motor na tržištu...

Šta li odabrati ako do toga dodje :stripii:  :hi: !?

Kojoj devojci poleteti... Uglavnom obe teške za moj čamac...

Ručka, naravno... Mora biti doza opasnosti :stripii:

Motor 2023 god, ne zvuči loše... ideja je samo, podmladjivanje... prodaja "staroga" + doplata...

Čeka mala, danas sam joj zadizao kapu... Da li mene čeka!? Ide i majica Yamaha uz nju

šajzika

Sad jedno blesavo pitanje

Jel ti igra razlika tj jel uopce igra u nekim njutnmetrima razlika ili u necemu drugom, posto je Honda 3 cilindra a Yamaha 4.
Audentes fortuna iuvat

retfala

Mozda grijesim, mislim da je 60-ka 4cil

SMT

Honda je 3 cilindra... Yamaha 4 cilindra... Meni 3 cilindra, ne smeta uopste... bas ništa...

Ja vozim takav čamac, da će mi ga i jedan cilindar razvaliti a ne 3 ili 4 u 60 ks... :stripii:

dravski pecaros

Ja i ako se ne razumijem glasam za Hondu po mom instinktu  :occasion14: .

šajzika

Citat: retfala  u Siječanj 14, 2023, 19:39:52 Mozda grijesim, mislim da je 60-ka 4cil
Ako sam dobro vidio, honda je 3.

Ne znam jel igra razliku , zato i pitam.

Znam da ova 50tka s 3cil jede malu djecu i ne vidim neke probleme, cisto me zanima iz znatiželje
Audentes fortuna iuvat