Kupuje se novi motor

Autor Blade78, Ožujak 14, 2021, 22:30:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

S 20 su i mnoge žene sretne a ne ti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blade78

Da imam 20 sad bi se gol kupo na kopiki 😂

SMT

Sto bi se ja ponovio… Za sada gledam samo slike… još davno sam krug suzio na brend i snagu…nema četvrto za sada…

8300€, 10.200€, 8900€… možda bi bilo nešto dole… 2x po 3 silindra i 1x 4 cilindra… kubikaze “tu negde”…

Kad čitaš o njima, svaki proizvodjac kaže: najbolji u klasi  :hi:

Thechoki

Moju Hondu BF 40/60 jedino moze da zamenu neki Ducati,do tada nista ne diram!

maverick

Ne znam sta bi dobio s izmjenom...tj. htjedoh reci kad mjenjas onda bar ides na STAGE II  :stripii: Znaci na troznamenkasti broj  :stripii: :stripii: Što se tice ova tri sa slike...drzi se Honde...navikao si na zvuk...na broj cilindara...Nemoj da ti ovaj bljesak od Risa svede izbor na Suzuki  :stripii: Ako ides prema Yamahi...jbg sad tu treba traziti majicu...jaknicu s natpisom PETRONAS  :stripii: tako da , mjenjas postavke imiđža kojeg gradis godinama....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ma ništa, realno… slažem se :hi:

Ostalo je meni Yamahinih majica.. :stripii:

To je najrealniji izbor za mene, Yamaha… Dugo sam kupac te radnje i za moto opremu, blizu su mi… odlični momci, super saradnju imamo,  bas se dugo poznajemo..

Iskreno, meni je ova Honda najlepši motor već dugo vremena, bas ova 60ks… Ta linija  :hi:…Ne znam jel najbolji… Stvar ukusa.. i verovatno bi se odlucio za nju… Kada bi…

Thechoki

Gde ima dima i ma i vatre!!! ;D
Taman nesto Deda Draz da donese.

maverick

Sad realno....Kod nas a tako bi trebalo kod vas...motor se kupuje gdje ti je najblizi i najpouzdaniji servis...gdje ces imati podrsku koja je pouzdana i konstantna. Dalje...svatko svoga konja hvali...Ivan ex Greys po pisanju je jako zadovoljan s Suzukijem..dobro ide , meni osobno ima odličan zvuk...malo trosi...Hondu imas skoro istu kao tu 60...Yamaha si vidio podosta...Ja sam izabrao yamahu jer sam tu dobio najbolju cijenu...sad cilindar vise manje..sigurno je bolje...ali necu je voziti 50 godina pa da mi je bitno sto traje 3 posto duze ...i to je upitan podatak...
Meni je kad sam ja birao najljepsa bila Honda 50...zeni je Yamaha 100 pa je isao neki kompromis...posto ja love nemam vec me ona financira  :stripii: :stripii:

Thechoki

Po meni Honda ubedljivo najlpesa.
Kako MAVERICK kaze,mnogo toga je u igri,kod mene je presudila blizina servisa-distributera.Mercury je isto konkurentan sa cenom on je nesto ispod 8000e.

SMT

To su motori neke srednje kategorije… Ne možeš da kazes da su samo pecaroški…

Nama je kvalitet i pouzdanost na prvom mestu, sto je i normalno… Servis, ovo ono… Sve je to ok…

Samo imam i primedbi… Za 8000+ evropskih žetona, meni dizajnerski nekako se malo pomeraju..   Ja tu očekujem više…To je manje više slična linija unazad godinama… Nije bas da ne može da se modifikuje za džak para koji dajemo…

Vrhunski su to proizvodi, treba i estetika to do kraja da isprati…

Veće kubikaze motora istih proizvodjaca su mi mnogo lepši…

pajdo77

Sto kila nečega 8000 eura,pa jeftiniji je F-16 kad ga stavim na vagu i platim po kilogramu.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Videa ima dosta i ja kao korisnik Yamahe staviti cu koji video koji govori upravo suprotno jer ne volim kad netko hvali samo ono sto ima a sve ostalo ne valja...momak objektivno navodi pet razloga zasto je bolje kupiti Suzuki ...tisi...ekonomicniji...jeftiniji..itd itd...

Jos jedan plus za Suzuki

Ivan Borojević

Honda od 50 konja je odlična.

Tićo

Evo i da se ja malo pohvalim. Stigla Yamaha 40 ks.

retfala

Cestitam druze, neka te dobro i dugo sluzi