Zetrix stapovi

Autor SMT, Listopad 06, 2021, 10:38:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Spomenuli smo ih u temi graphiteleader a…. Meni je u planu da nabavim jedan ako uspem… Naravno, nama nedostupni stapovi… Ruska Mida ih projektuje i distribuira kao i GL… Reklo bi se GL za manje para… Mene su onako bas zainteresovali iz čiste znatiželje… Mida ih je negde konstruisala 2015/2016 i sve ono sto ide njihovo… uključen veliki broj ribolovaca koji testiraju, vrlo pristojan i primamljiv izgled, težina stapova kao i cene u odnosu na GL… Štap nije Made in Japan… Opet s druge strane, duboko verujem da Mida ne prodaje bilo šta i ako su se odlucili za jeftiniju varijantu… 15 serija stapova sa ko zna koliko modela… U rasponu od 100- do 200€ se može naći štap… Probacu ako ništa drugo, ako uspem dobaviti… Mislim da bi se ovo primilo kod nas ako je iole upotrebljivo… nisam video, verujem da jeste… Nadam se da ćemo bar jedan u nekoj skorijoj budućnosti “ provozati” po Dunavu… Da vidimo šta je to…

https://midacompany.ru/catalog/zetrix.php

Meni zanimljiva serija… dobar raspon gramaza i dužina…. kupio bih na nevidjeno

SMT

Čitam dalje neke ruske forume, pa koliko razumem… Kažu da je Ambition “isto” sto i Vivo Protype… Naravno, za manje keša…

Ako dobro razumem…

Ima nešto ovih stapova i u Švici…

https://www.mickeys-tackle.ch/de/marken/zetrix.html

I evo model Azura jedan Ruja testira na suvo…

tutnja

Da, čini se po svemu da su ok štapovi za neku razumnu cijenu. Imao sam ih u razmatranju dok nije uletio GL u priču.. Mada, nikad se ne zna..

Imaš opciju nabavke iz Latvije, za eu nema carine, lik je provjeren i nabavi ti bilo koji model ako ga u Rusiji ima
Preko njega sam "iskopao" malog aspra, malo duže čekao, ali nije ni bilo hitno.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

Da li nabavlja po cenama iz Mide? Ili kako?

Imaš neki kontak?

tutnja

Nešto skuplje, ali još uvijek dosta povoljnije od opcije carina+pdv
Ima svoj shop na ebay pa pregledaj malo, što nema u ponudi, nabavi po narudžbi..
Npr. https://www.ebay.com/itm/Fishing-Spinning-Rod-Zetrix-Ambition-Z-/123867193682?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l6249&mkrid=710-127635-2958-0

Naravno, može i ispod tih cijena ako ide van ebaya na privat
Za sve upite, dogovore i pregovore alexis86@inbox.lv

SMT

:hi: :clap2:

Poslao čovek upit umesto mene… Pa ćemo čuti šta kaže…

No

Kontaktiram jutros čovjeka u Latviji  alexis86@inbox.lv
Odgovor mi nije koristan, ali je stigao za 7 min.   :ok:

SMT

Da… juče se čovek odmah javio i nama :clap2:… Red veličina, štap koji u Midi košta 150€ kod njega je 180€… Sto se mene tiče, treba i on da zaradi… Dostava je 30€… I to je sve… Ako nemas nekoga u Rusiji da to donese i tom nekome moraš da platiš uslugu tj dostavu… Znam da za to čovek kod nas uzima 70€ po štapu… Tako da…

Kontaktirali smo ga dalje oko plaćanja i valute tj čekanja…  Pa ću shodno tome, možda nešto i odlučiti… Ne zurim toliko sa tim štapom, čista znatiželja da vidim šta može za te novce… Moram priznati da sam zainteresovan…

Rusi znaju tačno sta hoce i traže to da im se napravi bas tako… Vraćaju u fabriku na doradu ako nisu zadovoljni… To  je moj utisak i ono sa čime me “kupuju”, pa negde vidim i svoj interes u tome… Mene ta njihova posvećenost i ribolovačka filozofija privlači…Dziguju oni…

A i šta ćemo raditi ovde na forumu ako ne probamo jedan Zetrix, biće nam dosadno :stripii: :stripii: :hi:

No

SMT

Možda nije vezano za temu… Ne verujem da će Zetrix zameniti GL, niti da ću se odreći ovih drugih… Mada se nikad ne zna…

Koliko god ja “ ne pazio” pribor, stalno mislim po čamcu na te GL, hoću stati na njega, kako ga ostavljam itd itd… Počne me to smarati… Noću mlatim, zapinjem…Ne paziti ga bar minimalno a dati tolike novce je bzv…

Treba mi štap da ga “bacam” po čamcu, valjda je to Zetrix, možda bude :stripii: :hi:

Dok čekamo Litvanca za odgovor, “odabrao” sam treći po redu iz ove serije… Gramaza na tu dužinu i pe koji ide mi deluje da bi svašta mogao iščupati iz Dunava… Nije puno ni gadan :hi:

Iz ove serije, dosta dobra ponuda modela… za svakog ponesto…

SMT

Oko mesec dana se čeka štap iz Letonije… ja nisam poručio… pogledaću da li ima još neka opcija…

tutnja

Da, hell hound je bomba za jig, rusi ga nahvališe žestoko!
Gledao sam ove nove serije, nešto univerzalnije, tipa flair ili solver.. ne treba mi uopće, ali..

SMT

To ti kazem…Malo sam čitao…

Nemam pravi plan kako cu do njega ali ako uspem, moj je… Ako bih ih nabavio po cenama iz Mide, mozda i dva… Pa koji je bolji, neka ga, neka malo radi…

Sg.Pepper

Zainteresirali me zetrix stapovi, trazio po internetu i nadjem u Ukrajini model Exilon 244cm 70g, u opisu stapa stoji “Zetrix Exilon - a new registered series of rods from Andrei Pitersov, as well as his fresh look at what should be modern spinning.” Bit ce da je jeftinija varijanta GL ASPRO!
Sve super, e sada pitanje, dali je neko narucivao iz Ukrajine? Taj stap prodaju po cijeni od 150-210$ + shiping, nadjem trgovinu u Ukrajini gdje je cijena 92$ +shiping (lik napise da salje u odredjene drzave busom od 7-20€,  njemacka, češka, austrija itd) Hr nije na popisu!
Pa me zanima kako ide sa carinom itd?
Napisu word wide shiping latinicom a sve ostalo čirilicom i sad da se ja i google ebemo skupa jel šta on prevede i ja tako narucim, kakve sam srece doći ce mi neka udavaca a ne stap!
dec d vej aj lajk it....