Zetrix stapovi

Autor SMT, Listopad 06, 2021, 10:38:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Kontaktiraj lika iz Latvije, nema carine, može nabaviti sve što je na ruskom tržištu..
Imaš par postova gore mail.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Sg.Pepper

Budem probao u toku dana, hvala
dec d vej aj lajk it....

ossa

Citat: Sg.Pepper  u Prosinac 15, 2021, 22:36:46
Zainteresirali me zetrix stapovi, trazio po internetu i nadjem u Ukrajini model Exilon 244cm 70g, u opisu stapa stoji “Zetrix Exilon - a new registered series of rods from Andrei Pitersov, as well as his fresh look at what should be modern spinning.” Bit ce da je jeftinija varijanta GL ASPRO!
Sve super, e sada pitanje, dali je neko narucivao iz Ukrajine? Taj stap prodaju po cijeni od 150-210$ + shiping, nadjem trgovinu u Ukrajini gdje je cijena 92$ +shiping (lik napise da salje u odredjene drzave busom od 7-20€,  njemacka, češka, austrija itd) Hr nije na popisu!
Pa me zanima kako ide sa carinom itd?
Napisu word wide shiping latinicom a sve ostalo čirilicom i sad da se ja i google ebemo skupa jel šta on prevede i ja tako narucim, kakve sam srece doći ce mi neka udavaca a ne stap!

Ja sam mu poslao na Viber poruku.
Naidju krize, drukcije grize...

Sg.Pepper

Ako nije problem, javi sta je odgovorio
dec d vej aj lajk it....

ossa

Nema Aspro 70g
Ima samo Vivo Nuovo 70g , jel taj dobar ne znam ?!
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Ne treba mi, ne znam ni šta bih s njim ali eto, možda je jedan Zetrix na putu do mene…

Želja je ovaj hellhound HHS792XH… Dužina, 236 cm max do 90g… Extra heavy…

Ako dođje, pa ćemo da bacimo reč dve ovde a i da nešto upecamo na njega :hi:

Možda to i valja pa predjemo na te niskobudzetnije varijante iz Rusije…

Sto da ne :hi:

Dosadili ovi GL…

tutnja

Ma nek se ima
Ne vidim razlog što ne bi valjalo.. jbg, nije GL ali sumnjam da je nešto loš, i tamo ga svako malo nema na stanju mjesecima, kako dođu još prije odu
Meni ta "rusko japanska škola" dokazano valja, već se ponavljam ko papagaj
Čak je i onaj moj norstream bomba od štapa, uživancija u radu, cijena ok.. probao i puno skuplje koji mu ni blizu nisu.
Samo još da je vremena da ga ćešće repetiram..

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk

SMT

Pa ja imam sve veću želju, da imam pribor koji mogu “bacati” po čamcu…Ostaviti u njemu, da kisne…

Jednostavno, da ne mislim o njemu… Mislim, “bacam” i ove ali greota.

Harley

Od kada sam prešao na GL vode oni mene na pecanje ne ja njih. Ovo sto si rekao za stapove,  dok sam imao CD i HR pazio sam ih ali ne pretjerano, za ove moram kupiti torbu za cca500kn i u camcu ga složiti u torbu, to nisam nikada radio. To ti je isto kao i s motorom, dok sam vozio Jawu ni brige ni pameti, kada sa prešao na ove koji koštaju kao dobar auto, perem ga poslije svake vožnje
Living your dreams, do not dream the life

SMT

Stigla je i moja “bebica” iz nemam pojma odakle… Hvala i ovim putem, čoveku što mi je nabavio…Trenutno imam samo slike… Kod drugara je, on testira u sobi. Kaže da digne fotelju a da se vrh jedva savije  :stripii: :hi:

Biće dobar, nadam se… Samo da vidimo za šta, som i neki tezi dzig… Kupio sam na nevidjeno, nadam se da nisam promašio baš sve…Javicemo i neke utiske sa vode…

Imacemo ovde jedan na forumu u svakom slucaju i bice u upotrebi :hi:… Pa ako valja, šta znam…

Model Ambijent bi mozda vredelo probati …

retfala

Danas cu ga uparit sa TP SW 6000. Bas me zanima kako ce to izgledat

maverick

Ponesi ga veceras u podrum da vidimo na sta liči ako se SMT slaze...necemo ga dirati samo gledati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Saglasan…

Ako imaš kakav oras u dvoristu, udri… :stripii:

maverick

Znas da smo mi pažljivi...njezni...Tunjina skola...plus lijepa riječ...ima stap sam da krene u ribolov  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Nisi promašio sigurno, čestitam
Model koji je vrlo popularan kod njih, pogotovo za teže radove.. Toliko je "loš" da ga najćešće nema na stanju, valjda nije baš bezveze

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk